Iki adet guzel sistem geldi foruma bakin. 245kf 5070 sistem 56.998 vatanda 7500f 5070 ise Gamergende nvidia isteyenlere benzer fiyatlarda daha iyi sistemler.Hadi yaa bileşenleri hatırlıyor musun hangi marka kullanılmıştı? Bazen çünkü görüyorum aa ne güzel fiyat diyorum içine girince çinyongwai ram kasa ssd falan oluyor küfürü basıp çıkıyorum sayfadanBu sistemde yine kingston ocypus gibi markalar var
tamam da 9070 xt 5070 ten iyi değil mi? ya da 7500x3d ile 7500f i neden aynı kefeye koyuyorsun onu anlamadım. söylediğin bileşenler undan daha iyi değiller ki. Ha fiyat güzel o ayrı. Ama iki sistem birbirine denk değil kişisel yorumum tabii ki. Hatam varsa düzeltin lütfenIki adet guzel sistem geldi foruma bakin. 245kf 5070 sistem 56.998 vatanda 7500f 5070 ise Gamergende nvidia isteyenlere benzer fiyatlarda daha iyi sistemler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ek not fiyat 56.998 degil 55.998 mis simdi gordum
bencede değil, arkadaş konuya hakim değil sanırım tamam de sadece ben öyle yapıyorumtamam da 9070 xt 5070 ten iyi değil mi? ya da 7500x3d ile 7500f i neden aynı kefeye koyuyorsun onu anlamadım. söylediğin bileşenler undan daha iyi değiller ki. Ha fiyat güzel o ayrı. Ama iki sistem birbirine denk değil kişisel yorumum tabii ki. Hatam varsa düzeltin lütfen
Yani dediğin gibi daha iyi sistem falan değiller sözün özü hocam. 5070 ile 9070 xt arasında neredeyse her oyunda 30 fps fark var gözünü seveyim. 5070 ti desen anlarım. işlemci tarafına hiç girmiyorum bile. 96 mb l3 önbellekle diğerlerini kıyaslaman komik bence. sırf kötülemek için çırpınıyorsun gibime geldi yanlış anlama lütfen.Iki adet guzel sistem geldi foruma bakin. 245kf 5070 sistem 56.998 vatanda 7500f 5070 ise Gamergende nvidia isteyenlere benzer fiyatlarda daha iyi sistemler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ek not fiyat 56.998 degil 55.998 mis simdi gordum
hayır sunulan argüman çok yanlış ben ondayım. bu şekilde insanlara da yanlış yönlendirme yapmış oluyor. dese ki buna gerek yok şurda şu fiyatta biraz daha düşük bir sistem var bu da işini görür anlarım. ama bundan daha iyi diyor. Nesi daha iyi? cevap yok.bencede değil, arkadaş konuya hakim değil sanırım tamam de sadece ben öyle yapıyorum
hocam dün 245kf ye 7500x3d den iyi dedi sen ne diyosunYani dediğin gibi daha iyi sistem falan değiller sözün özü hocam. 5070 ile 9070 xt arasında neredeyse her oyunda 30 fps fark var gözünü seveyim. 5070 ti desen anlarım. işlemci tarafına hiç girmiyorum bile. 96 mb l3 önbellekle diğerlerini kıyaslaman komik bence. sırf kötülemek için çırpınıyorsun gibime geldi yanlış anlama lütfen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hayır sunulan argüman çok yanlış ben ondayım. bu şekilde insanlara da yanlış yönlendirme yapmış oluyor. dese ki buna gerek yok şurda şu fiyatta biraz daha düşük bir sistem var bu da işini görür anlarım. ama bundan daha iyi diyor. Nesi daha iyi? cevap yok.
Bunlar kendilerini havalı "cool" zannediyorlar oysaki benim gözüm 5 kuruş değeri olmayan boş insanlar.valla bende anlamıyorum ve tekrardan böyle bir fırsat olduğunu düşündüğüm bir şey bulursamda paylaşmıycam. oturup bakıyorsun sağda solda böyle bir fiyat yok, varsada görmedin yada. Birilerinin işine yarar belki diye paylaşıyorsun, yok belli ki arkadaş konuya hakim değil vs vs gibi linçleyici yorumlar. Alırsın almazsın yada hoşuna gider yada gitmez, iletişim kurma ve düşünme becerisini kaybetmiş garip bir kitle olduk.
Arada 11k ya yakin fiyat farki var rami 32 yapin fpsler birbirine yakinlasir zaten. Teknolojide de 5070 9070xt den fersah fersah ustun. Ustune ustluk bu kadar para verdikten sonra driver sorunlariyla ugrasmak istemem. Ki nvidia isteyenler diye belirttim ozellikle. 245kf ye nerede daha iyi demisim onu da merak ettim acikcasitamam da 9070 xt 5070 ten iyi değil mi? ya da 7500x3d ile 7500f i neden aynı kefeye koyuyorsun onu anlamadım. söylediğin bileşenler undan daha iyi değiller ki. Ha fiyat güzel o ayrı. Ama iki sistem birbirine denk değil kişisel yorumum tabii ki. Hatam varsa düzeltin lütfen
Bence alma içindeki malzemeler kalitesiz ve yükseltme seçenekleri kötüAlıyorum arkadaşlar. Ek yükseltme öneriniz var mıdır?
Bosverin hocam alsinlar inatla anlamayip arastirmak istemiyorlar. 11k daha ucuz taksit secenekli 5070 sistem attim onu bunla denk tutuyorlar 11k yi da havaya aticaklar herhaldeBence alma içindeki malzemeler kalitesiz ve yükseltme seçenekleri kötü
Hemde 6 ay taksitli sadece islemci ve ekran kartına bakıyorlarBosverin hocam alsinlar inatla anlamayip arastirmak istemiyorlar. 11k daha ucuz taksit secenekli 5070 sistem attim onu bunla denk tutuyorlar 11k yi da havaya aticaklar herhalde