ebk01
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
amazon lojistikmi
amazon lojistikmi
hepsi kargoya verildimi gozukuyordu ? yoksa anidenmi teslim edildiAlıntıyı görüntüle
az önce geldi siparişlerim iptale düşer diye düşünüyodum xd
Kaç tane aldınAlıntıyı görüntüle
Önce kargoya verildi gösterdi sonra dağıtıma çıktı görünüyordu biraz önce de teslim aldımhepsi kargoya verildimi gozukuyordu ? yoksa anidenmi teslim edildi
total 8 parçaKaç tane aldın
benimkiler sipariş alındıda birden teslim edilirmi diye sordumÖnce kargoya verildi gösterdi sonra dağıtıma çıktı görünüyordu biraz önce de teslim aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
total 8 parça
Hocam kullanmayacaksanız hepsini bir tane hayrına verinÖnce kargoya verildi gösterdi sonra dağıtıma çıktı görünüyordu biraz önce de teslim aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
total 8 parça
aga bunlar şansa goremı geliyor yoksa gonderen amazon depo çalışanınamı kaldık anlamış degilimAlıntıyı görüntüle
24 saat çalışan kargo deposu kargolananları gönderiyorlaraga bunlar şansa goremı geliyor yoksa gonderen amazon depo çalışanınamı kaldık anlamış degilim
91 mousepad vardı siparişlerde artık 62 tane var onlar gelcekse mousepadci açarımŞu 28 taneyi iptal eden eleman niye iptal ettin bak geliyor hepsi
90x40lık sal bitane artık91 mousepad vardı siparişlerde artık 62 tane var onlar gelcekse mousepadci açarım