Oynayabiliyorsun klavye mouse takip ama bazı klavye ve mouselar uyumlu olmuyor uyumluluguna bak ve öyle alSelamlar. GTA 6’yı konsolda klavye ve mouse ile oynamayı düşünüyorum çünkü gamepad ile çok keyifli olmuyor. Bu şekilde oynayabiliyor muyuz?
gta6 için klavye mouse destegi acıklanmadı. yanlıs bilgi. her oyunda desteklemıyor.Oynayabiliyorsun klavye mouse takip ama bazı klavye ve mouselar uyumlu olmuyor uyumluluguna bak ve öyle al
belirli oyunlarda var hikayeli oyunlarda klavye mouse desteği bulunmuyor fortnite call of dutyde var diye biliyorumSelamlar. GTA 6’yı konsolda klavye ve mouse ile oynamayı düşünüyorum çünkü gamepad ile çok keyifli olmuyor. Bu şekilde oynayabiliyor muyuz?
GTA için demedim ki yanlış anlasilmisgta6 için klavye mouse destegi acıklanmadı. yanlıs bilgi. her oyunda desteklemıyor.
arkadas gt6 ıcın sormus hocam ondan belırttım. sevgiler..GTA için demedim ki yanlış anlasilmis
Fark ettim biliyorum hocam yanlış anlaşılmış bende yanlış yazmışımarkadas gt6 ıcın sormus hocam ondan belırttım. sevgiler..
Yanlış yönlendirme olmasın pardonFark ettim biliyorum hocam yanlış anlaşılmış bende yanlış yazmışım