1k Civarına F/P Mousepad

kratos_

80+
Reaksiyon skoru
16
Bütçe
1000
Merhaba eski kullandığım mousepad artık yapısı bozulduğu için yeni 1 mousepad ihtiyacım var ama piyasada aşırı fazla model ve stil var 5 6 tane seçtim kafamda bu mousepadları kullanan veya bilgisi olan yada başka mousepad önerisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim

bulduğum mousepadlar (bütçem 1k ama illa gerekirse 1.5kya çıkarım)

yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Merhaba eski kullandığım mousepad artık yapısı bozulduğu için yeni 1 mousepad ihtiyacım var ama piyasada aşırı fazla model ve stil var 5 6 tane seçtim kafamda bu mousepadları kullanan veya bilgisi olan yada başka mousepad önerisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim

bulduğum mousepadlar (bütçem 1k ama illa gerekirse 1.5kya çıkarım)

yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

bütçe zorlayabilir misin?

bütçe zorlayabilir misin?
mousepada okadar vermek garip geliyor açıkçası

Bilmediğim için soruyorum gerçekten çok fark ediyor mu bu mousepad'ler ?

3 aydır aşağıdaki ürünü kullanıyorum, 150Tl gibi bir fiyata aldım, işimi görüyor :D

hocam öyle olmuyor ama zaten mousepad ömrü maks 1 yıl sonra değişmek gerekiyor zaten
3 senedir steelseries qck large kullanıyorum, yılda 1-2 kez de yıkıyorum. her yıkamadan sonra ilk hale geliyor. katılmıyorum yorumunuza o yüzden

Klassegear la wraith iyi diye biliyorum onun dışındakilere bilgim yo

Bilmediğim için soruyorum gerçekten çok fark ediyor mu bu mousepad'ler ?

3 aydır aşağıdaki ürünü kullanıyorum, 150Tl gibi bir fiyata aldım, işimi görüyor :D

tek fark edecek şey yüzeyi ve kalınlığı zımpara gibi bir üründe olabilir pürüssüze yakın bir yüzeyde kalınlıkta kişinin keyfine kalmış ama 5k ile 1k arasında aynı özellikte bir mousepadin farkı yoktur şansına denk gelirse 500 tl civarı bile iş görür

Yok hocam elimde 2 yılı geçmiş mousepadler var düzgün yıkamada ilk gün gibi performans alabiliyorum
yıkayınca hocam yapısının değiştiğine eminim sadece suyla bile denedim yeni alınanın yerini tutmuyor artık bende çok para vermek yerine bu ucuzlardan birine yöneleceğim nasılsa 6 ayda 1 yılda değişiyorum

yıkayınca hocam yapısının değiştiğine eminim sadece suyla bile denedim yeni alınanın yerini tutmuyor artık bende çok para vermek yerine bu ucuzlardan birine yöneleceğim nasılsa 6 ayda 1 yılda değişiyorum
Emin olun doğru yıkama ile yıllarca kullanabilirsiniz hocam

Geri