🃏JOKER🃏
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 41,696
Sende ufak drop oluyormuyduGenel. Olarak denemek amaçlı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yok reis bir süre oynamıştım ama sildim
Sende ufak drop oluyormuyduGenel. Olarak denemek amaçlı
Yok reis bir süre oynamıştım ama sildim
Forumda ve diğer forumlarda daha birkaç hafta evvel çok daha fazla nvidia ile ilgili oyunda çökme atma kitlenme siyah ekran mavi ekran problemleri okuyordum 2 tarafta da sorun var amd sorunlu diye değil elindeki sorunsuzsa keyfine bak misali.Zaten arada fiyat farkı 3 5k olsa millet önyargıdan dolayı nvidia alır.TR dışında amd ekran kartı fanboyu olan başka ülke yok. Yıllardır amd'nin driver sorunları devam ediyor ve etmeye de devam edecek gibi. Senin adına cünkü aynı sorunları bende yaşamıştım uzun zaman. 9070 xt alacagına git 5070 al keyfine bak. Şuan 9800x3D x870 5070 ti kullanıyorum sıfır sorun. Amd ekran kartından sonra nvidia ilac gibi geliyor. İşlemci amd, ekran kartı nvidia oyunlar icin özellikle.
Hatırlamıyorum yoktu sanırımSende ufak drop oluyormuydu
Sorun oyunda olabilir, her iki kartta belli oyunlarda hata verebilecek yapıdaTR dışında amd ekran kartı fanboyu olan başka ülke yok. Yıllardır amd'nin driver sorunları devam ediyor ve etmeye de devam edecek gibi. Senin adına cünkü aynı sorunları bende yaşamıştım uzun zaman. 9070 xt alacagına git 5070 al keyfine bak. Şuan 9800x3D x870 5070 ti kullanıyorum sıfır sorun. Amd ekran kartından sonra nvidia ilac gibi geliyor. İşlemci amd, ekran kartı nvidia oyunlar icin özellikle.
Ben her zaman hep performansı ön planda tuttum. kendi kendime dedim 33 e 9070xt alırım 45 e 5070ti yerine. Hatta çevremede 9070 xt çok makul tam fiyat performans ürünü olduğun söylüyordum. Konuda da dediğim gibi hayatımda hiç nvidia kullanmadım belki daha sorunludur ama genel pazar payı olarak bu kadar önde olmasının bir yerde mutlak sebebi olmalı. Sıradan ben gibi kullanıcıdan tut, yayıncı e sporcu falan hepsi nvidia öncelik olarak seçiyor. bu fanboyluk ile açılanamaz ortada bir gerçek var. Geçen arkadaşa da dediğim gibi sanırım 5070 ti 15bin falan daha pahalı olma sebebi sorun yaşamaması..... 2011 den beri amd kullandım hala kullanıyorum geçmişe dönüp bakınca hep bir yerde sorun çözmek ile uğraştım, uğraşıyorum.TR dışında amd ekran kartı fanboyu olan başka ülke yok. Yıllardır amd'nin driver sorunları devam ediyor ve etmeye de devam edecek gibi. Senin adına cünkü aynı sorunları bende yaşamıştım uzun zaman. 9070 xt alacagına git 5070 al keyfine bak. Şuan 9800x3D x870 5070 ti kullanıyorum sıfır sorun. Amd ekran kartından sonra nvidia ilac gibi geliyor. İşlemci amd, ekran kartı nvidia oyunlar icin özellikle.
Hepsiburada veya amazondur kendimden biliyorumHangi satıcı hocam 2 kere koşulsuz almış merak ettim.
İsyan etmekte haklılık payın var ama ben yaşamadım hani driver çöktü çok uğraştım gibi bir durum hem 6700xt kullandim 9070 kullandım hem 9070xt(2 kere aynı model)Ben her zaman hep performansı ön planda tuttum. kendi kendime dedim 33 e 9070xt alırım 45 e 5070ti yerine. Hatta çevremede 9070 xt çok makul tam fiyat performans ürünü olduğun söylüyordum. Konuda da dediğim gibi hayatımda hiç nvidia kullanmadım belki daha sorunludur ama genel pazar payı olarak bu kadar önde olmasının bir yerde mutlak sebebi olmalı. Sıradan ben gibi kullanıcıdan tut, yayıncı e sporcu falan hepsi nvidia öncelik olarak seçiyor. bu fanboyluk ile açılanamaz ortada bir gerçek var. Geçen arkadaşa da dediğim gibi sanırım 5070 ti 15bin falan daha pahalı olma sebebi sorun yaşamaması..... 2011 den beri amd kullandım hala kullanıyorum geçmişe dönüp bakınca hep bir yerde sorun çözmek ile uğraştım, uğraşıyorum.
Evet konuda da dediğim gibi. Aynı oyun aynı kart aynı driver aynı OS oynayan çatur çutur sorunsuz oynuyor. Zaten ben o yüzden diyorum acaba bewn mi bir yeri atladım veya benim başka donanımda sorun var. Tüm 9070 xt ler veya driver oyun hatası olsa tek ben değil herkesin başına gelirdi mantık olarak ama öyle değil. Benzer olayları sorunları nvidia 4090 falan olanlarda da gördüm...Hepsiburada veya amazondur kendimden biliyorum
İsyan etmekte haklılık payın var ama ben yaşamadım hani driver çöktü çok uğraştım gibi bir durum hem 6700xt kullandim 9070 kullandım hem 9070xt(2 kere aynı model)
Yani ben bir şey diyemiyorum sonuçta aynı fabrikadan çıkıyor ürünler
Evet çok garip bir şey diyemiyorum o yüzden ama benim tarafımda sorunla karşılaşmadim onu belirtmek istedim ama sorun yaşadığın içinde firmayı savunacak değilim haklısın başıma gelse bende düşünürdümEvet konuda da dediğim gibi. Aynı oyun aynı kart aynı driver aynı OS oynayan çatur çutur sorunsuz oynuyor. Zaten ben o yüzden diyorum acaba bewn mi bir yeri atladım veya benim başka donanımda sorun var. Tüm 9070 xt ler veya driver oyun hatası olsa tek ben değil herkesin başına gelirdi mantık olarak ama öyle değil. Benzer olayları sorunları nvidia 4090 falan olanlarda da gördüm...
Pulse ve vram hynixŞuan 9070 xt kullann ve sorun yaşamayanlar da hangi VRAM var. GPU Z ile bakıp söyleme ihtimaliniz var mı? Ekran görüntüsü olursa çok iyi olur hatta.
Şuan 9070 xt kullann ve sorun yaşamayanlar da hangi VRAM var. GPU Z ile bakıp söyleme ihtimaliniz var mı? Ekran görüntüsü olursa çok iyi olur hatta.
Benim hynix kartların sorunlu olduğu teorisi sanırım çöktü hahahaEvet çok garip bir şey diyemiyorum o yüzden ama benim tarafımda sorunla karşılaşmadim onu belirtmek istedim ama sorun yaşadığın içinde firmayı savunacak değilim haklısın başıma gelse bende düşünürdüm
Pulse ve vram hynix
İkisinde de yoktu hatta ben dedim ula bana kullanılmış mı gönderdiler diye ama sonra bazılarında olmadığını öğrendim sorun teşkil eden bir şey değilBenim hynix kartların sorunlu olduğu teorisi sanırım çöktü hahaha
Bu arada siz kartı aldığınızda içinden stafor köpük çıktı mı, arka plaka ile soğutucu ızgaralar arasında. Pulse modellerinin bazılarında oluyormuş, benim 2 kartta da çıkmamıştı. İlk başta olmadığı için blokta eğilme oluyormuş shipping sırasında bunu engellemek için.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hazır bulmuşken sizi sorayım istedim 9060xt 16 gb alınır mı ilk defa sistem topluyorum daha önce ne nvdia nede amd tarafında bi kart kullandım sorunları varmı kartın?İkisinde de yoktu hatta ben dedim ula bana kullanılmış mı gönderdiler diye ama sonra bazılarında olmadığını öğrendim sorun teşkil eden bir şey değil