ne kadar çok sövdünüz geri kalanını tamamlayayımSövmeyin sövmeyin ben sövdüm. Rezilsiniz. Bu esnafı biz çok az horgörüyoruz. İnanılmaz kötüler.
saçma fiyatlara dikkat çekmek sanırımda ne kadar ise yarar orası ayrıAmaç ne hocam ?
Çok yakışıklı beSövmeyin sövmeyin ben sövdüm. Rezilsiniz. Bu esnafı biz çok az horgörüyoruz. İnanılmaz kötüler.
Nitro+ al o zaman kablosu arkadan takıliyor gözükmüyor, senin attığın zaten alınmaz bunun anakartları da çok pahalıBen 0 kablo sistem seviyorum. Nadir alternatifim bu kart ama tek Tedarikçi tek satıcı. Napayım ben mi o mu eğilelim? Ben de eğilmedim.
Yani dikkat çekmek tamamda ben çok sövdüm falan demek ne gerek var böyle birşeye amaç sinerji hate lemekse okeyde sövdüm falan demek çok çocukca .saçma fiyatlara dikkat çekmek sanırımda ne kadar ise yarar orası ayrı
Cw Bi tarafa aptalca seçilmiş rengi bir tarafa malesef..Nitro+ al o zaman kablosu arkadan takıliyor gözükmüyor zaten, senin attığın zaten alınmaz bunun anakartları da çok pahalı
Tamam o zaman ben gerçekten kime sövdüğüm söylerim ama içerde bana bakacaksınYani dikkat çekmek tamamda ben çok sövdüm falan demek ne gerek var böyle birşeye amaç sinerji hate lemekse okeyde sövdüm falan demek çok çocukca .
satıcı ile alakalı olduğunu pek düşünmüyorum tabi yine konu sahibi açıklarsa iyi olur genel piyasa fiyatları saçma olduğu için açmadınmı konuyu?Yani dikkat çekmek tamamda ben çok sövdüm falan demek ne gerek var böyle birşeye amaç sinerji hate lemekse okeyde sövdüm falan demek çok çocukca .