56k Ya 9070 XT Alır Mısın?

AMYG

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
733
Bütçe
56399
Sövmeyin sövmeyin ben sövdüm. Rezilsiniz. Bu esnafı biz çok az horgörüyoruz. İnanılmaz kötüler.

Ekler

• 1000104850.webp
    1000104850.webp
    230.4 KB · Hit: 56
Sövelim mi ne istiyon

Ben 0 kablo sistem seviyorum. Nadir alternatifim bu kart ama tek Tedarikçi tek satıcı. Napayım ben mi o mu eğilelim? Ben de eğilmedim.
Nitro+ al o zaman kablosu arkadan takıliyor gözükmüyor, senin attığın zaten alınmaz bunun anakartları da çok pahalı

Stok bitmiştir, bizimkiler urun satarken stok 2 3 kalınca ilan bitmesin diye +%50 ust fiyat koyuyor

Nitro+ al o zaman kablosu arkadan takıliyor gözükmüyor zaten, senin attığın zaten alınmaz bunun anakartları da çok pahalı
Cw Bi tarafa aptalca seçilmiş rengi bir tarafa malesef..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani dikkat çekmek tamamda ben çok sövdüm falan demek ne gerek var böyle birşeye amaç sinerji hate lemekse okeyde sövdüm falan demek çok çocukca .
Tamam o zaman ben gerçekten kime sövdüğüm söylerim ama içerde bana bakacaksın 🤣 başka bir şekilde edinemiyoruz knkam

Yani dikkat çekmek tamamda ben çok sövdüm falan demek ne gerek var böyle birşeye amaç sinerji hate lemekse okeyde sövdüm falan demek çok çocukca .
satıcı ile alakalı olduğunu pek düşünmüyorum tabi yine konu sahibi açıklarsa iyi olur genel piyasa fiyatları saçma olduğu için açmadınmı konuyu?

Geri