asdasdasds
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Yaşadığım yerde elektrik kesintileri pek olmuyor ve prizler topraklı. Akım korumalı priz ne kadar önemli nasıl seçmeliyim? MSI MPG A850GS psu kullanıyorum.
yıldırım sesi ve ışığının arasındaki fark 6-8 saniyenin altına düştüğü an bilgisayarı fişten çekersen bence gerek yokYaşadığım yerde elektrik kesintileri pek olmuyor ve prizler topraklı. Akım korumalı priz ne kadar önemli nasıl seçmeliyim? MSI MPG A850GS psu kullanıyorum.
Al bi tane çok pahalı değil 650₺ e aldım geçen ayYaşadığım yerde elektrik kesintileri pek olmuyor ve prizler topraklı. Akım korumalı priz ne kadar önemli nasıl seçmeliyim? MSI MPG A850GS psu kullanıyorum.
Sistemi gece açık bırakırım veya çok dikkat etmem büyük ihtimal eğer yıldırım zarar verecekse almam gerek gibi.yıldırım sesi ve ışığının arasındaki fark 6-8 saniyenin altına düştüğü an bilgisayarı fişten çekersen bence gerek yok
Link?Al bi tane çok pahalı değil 650₺ e aldım geçen ay
900 joule bir şey olduğunda korur mu ben pek emin olamadımAl bi tane çok pahalı değil 650₺ e aldım geçen ay
yerinde olsam 1800-2000 joule olanlardan alırdım setup pahalıysaSistemi gece açık bırakırım veya çok dikkat etmem büyük ihtimal eğer yıldırım zarar verecekse almam gerek gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Link?
gıgabyte aorus elıte 850w platinum güç kaynağım bu5070ti 7800x3d için hangi prizi önerirsiniz
ben pm6-gr modelini düşünmüştüm şu an çok pahalı, eskiden de pahalıydı biraz daha zamlanmış5070ti 7800x3d için hangi prizi önerirsiniz
5070ti 7800x3d için hangi prizi önerirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
gıgabyte aorus elıte 850w platinum güç kaynağım bu
www.n11.com
bu tsk6136 modelinin usbli hali galibaTuncmatik Tunçmatik Powersurge 5+ USB Girişli Akım Korumalı Priz TSK5015 : Amazon.com.tr: Elektronik
Tuncmatik Tunçmatik Powersurge 5+ USB Girişli Akım Korumalı Priz TSK5015 : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
kendimde kullanıyorum güzel priz