Bu Klavye ve Mouse Alınır mı?

Alınmaz, klavye membran klavye alıınmaz bu zamanda. Mouse parasını hak etmiyor 3311 sensörü var.

Hocam deneyimlemedim, ilk defa görüyorum ama bu fiyata işinizi görür diye tahmin ediyorum 2kya fp mouse zor alınıyor şuan valla.

Eğer mouse ve klavye bütçelerinizi yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.

Hocam deneyimlemedim, ilk defa görüyorum ama bu fiyata işinizi görür diye tahmin ediyorum 2kya fp mouse zor alınıyor şuan valla.

Eğer mouse ve klavye bütçelerinizi yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.
çok bütçe ayırmak istemiyorum şuan o yüzden 1500-1500 max çıkar gibi

çok bütçe ayırmak istemiyorum şuan o yüzden 1500-1500 max çıkar gibi

mouse olarak şuna bütçe çıkarabilirsen çok çok iyi olur bu fiyata alınabilicek en mantıklı seçim olur .

Bütçeniz nedir?

Klavye membran, bu fiyatlarda iş görür. Ayrıca daha da ucuz olsun diyorsanız, ses tekerleği ve ekran gereksiz diyebilirim. Ses tekerlekli çok klavye kullandım. Genelde kulaklık veya hoparlör için ses ayarım sabit oluyor. Artıracağım zaman da FN+ kombinasyonları yetiyor.

Hatta klavye tarafında kablolu olur diyorsan, büyük ihtimalle benzer üretim bantlarından çıkan şu klavyelerden biri de alınabilir. Böylece fareye biraz daha bütçe çıkarıp 3395 sensörlü bir ürün de alabilirsin.

Fare tarafında Hawk değil de Aula almanızı öneririm. Hawk fason üretim, Aula ise Çinli bir firma. Çinli firmalar kendi markalarına daha çok özeniyorlar. Harici firmalarda verdikleri paraya göre değişiyor. Bunun özellikleri de daha iyi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Everest'e okeysen 3395 sensörlü şu fare ₺1300 civarında.

mouse atk a9 al klavye bu bütçede düzgün ürünler yok biraz arttırmaya çalış bütçeyi
Bende atk a9 u alsam diyomda klavyede ne kadara kadar çıkmak gerekirki 800e falan bulunmaz mı daha çıkmam gerekir mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu nasıl ki iş görür mü?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,815
Üyeler
198,197
Son üye
bilalinthehouse
Geri