🔥İndirim Gıgabyte X870e Aero X3d Wood Wıfı7 Am5 AMD Ddr5 Anakart 17799 Dip Fiyat

GGbaba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,858
https://www.amazon.com.tr/GIGABYTE-X870E-AERO-WOOD-ANAKART/dp/B0G823QDFD

Sanat eseri

1782449984232.webp

dskfadslkjnfgsdlafnlsd bende diyorum tahta ne alaka wood yazısını sonradan gördüm

Msi X870e edge ti var. Bu namussuzun hastasiyim satabilecegimi bilsem cekerim bitane

Msi X870e edge ti var. Bu namussuzun hastasiyim satabilecegimi bilsem cekerim bitane
gerek yok senin kartın da gayet yakışıklı. asus almıyorsan değiştirmene gerek yok.

x870e tomahawk wifi den geçilir mi :D

Ben de biraz bakındım iyi araştırmışım zamanında da sanırım :)
Faz sayısı bu kartta fazla ama tomahawk vcore tarafında %15-16 daha iyi performans veriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaldı ki kullandığımız işlemciler için bu detaylar önemli değil fazlasıyla yeterli boşa masraf etmeyelim şimdi bunu alsa benim gibi kapkara kasası olan biri beyaz parça derdine düşecek bi de :D

Sendeki çok daha güzel aga bu ne çok kıytırık. Komple rengi tahta olsa anlayacam hadi hastasına da bu ne
Tip olarak göreceli ama gigabyte anakart daha kaliteli ve daha iyi

Sanat eserini 1 haftadır takip ediyordum bugün almıştım tam konuyu paylaşacaktım bu konuyu görmüş oldum.

Tip olarak göreceli ama gigabyte anakart daha kaliteli ve daha iyi

Sanat eserini 1 haftadır takip ediyordum bugün almıştım tam konuyu paylaşacaktım bu konuyu görmüş oldum.
hayırlı olsun hocam farklı gereksinimler de çıksa ortaya yıllar içinde hepsini karşılayacak bir anakart diye düşünüyorum 2 tane pcie gen 5 slotu biri x16 biri x8 olması harika bir şey 10G ağ kartı bile takılır.

hayırlı olsun hocam farklı gereksinimler de çıksa ortaya yıllar içinde hepsini karşılayacak bir anakart diye düşünüyorum 2 tane pcie gen 5 slotu biri x16 biri x8 olması harika bir şey 10G ağ kartı bile takılır.
İnanılmaz hayran kaldım tasarımı olsun pcie portları ssd portları usb portları faz dizilimi

Geri