GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,871
gerek yok senin kartın da gayet yakışıklı. asus almıyorsan değiştirmene gerek yok.Msi X870e edge ti var. Bu namussuzun hastasiyim satabilecegimi bilsem cekerim bitane
Geçilmez bencex870e tomahawk wifi den geçilir mi![]()
Sendeki çok daha güzel aga bu ne çok kıytırık. Komple rengi tahta olsa anlayacam hadi hastasına da bu neMsi X870e edge ti var. Bu namussuzun hastasiyim satabilecegimi bilsem cekerim bitane
Tip olarak göreceli ama gigabyte anakart daha kaliteli ve daha iyiSendeki çok daha güzel aga bu ne çok kıytırık. Komple rengi tahta olsa anlayacam hadi hastasına da bu ne
Sanat eserini 1 haftadır takip ediyordum bugün almıştım tam konuyu paylaşacaktım bu konuyu görmüş oldum.
hayırlı olsun hocam farklı gereksinimler de çıksa ortaya yıllar içinde hepsini karşılayacak bir anakart diye düşünüyorum 2 tane pcie gen 5 slotu biri x16 biri x8 olması harika bir şey 10G ağ kartı bile takılır.Tip olarak göreceli ama gigabyte anakart daha kaliteli ve daha iyi
MSI MPG X870E Edge Ti WiFi - Gigabyte X870E Aero X3D Wood Karşılaştırması - Epey
Epey - MSI MPG X870E Edge Ti WiFi - Gigabyte X870E Aero X3D Wood özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sanat eserini 1 haftadır takip ediyordum bugün almıştım tam konuyu paylaşacaktım bu konuyu görmüş oldum.
İnanılmaz hayran kaldım tasarımı olsun pcie portları ssd portları usb portları faz dizilimihayırlı olsun hocam farklı gereksinimler de çıksa ortaya yıllar içinde hepsini karşılayacak bir anakart diye düşünüyorum 2 tane pcie gen 5 slotu biri x16 biri x8 olması harika bir şey 10G ağ kartı bile takılır.