🔥İndirim 6276 TL Sı Pro B850m-P Wıfı - Düz 5301 TL

b850m p 7800x3d 9800x3d rahatlıkla kaldırır mı arkadaşa bakıyom da

b850m p 7800x3d 9800x3d rahatlıkla kaldırır mı arkadaşa bakıyom da
bence 7800x3d için yeterli olur ama 9800x3d için ben x870 tercih ederdim mümkünse ya da baya dolu b850 o işlemci daha iyi anakartı hak eder

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

anakart konusunda hiç bilgim yok fiyat baya iyi gozukuyor wifili olan alınır mı işlemci 7500f alırım sanırım ddr4 de upgrade yapamıyoruz bari yavaştan geçelim

piyasaya göre 1k altında gibi hala iyi duruyor bir sadece am5 konusunda msi a bulaşmayın diye bir yorum gördüm ama o kadar daha önce hiç araştırma yapmadım anakart konusunda
msi ın giriş modellerini ben de beğenmiyorum ama bu fiyat segmentinde daha iyisi yok gibi,
ek bir indirim de bekleyebilirsin acil değilse mesela ben b840m aldım 3k ya

msi ın giriş modellerini ben de beğenmiyorum ama bu fiyat segmentinde daha iyisi yok gibi,
ek bir indirim de bekleyebilirsin acil değilse mesela ben b840m aldım 3k ya
aciliyetim yok aslında hatta upgrad etmeyi bile bir yandan gereksiz masraf olarak goruyorum ama ryzen 5 5600 biraz yetersiz kalmaya basladı monıtor aldım 320hz kullanamıyorum n basitinden valo giriyorum bazen en dusuk ayar olmasına ragmen yetmiyor ucuza 5700x3d veya 5800x3d yakalayabilsem cok guzel olacak cunku pc deki her şeyi zamanında şansa falan upgrade etmistim psu yu 750, rami krizden önce 16x2 sata ssd de almıstım ama islemci alamıyorum farklı ddr5 gecsem işlemci ram anakart sogutucu falan hala kafam karısık valla adamlar dun 5800x3d çıkarmıs 10. yıla özel 21k :D 12k ya DDR işlemci anakrt çözülüyor mantık ne çıkarmaktaki birde bu anakrt giriş oalrak mı kalıyor ki 850 pro olarak gorunce iyi modeldir diye düşünmüştüm

aciliyetim yok aslında hatta upgrad etmeyi bile bir yandan gereksiz masraf olarak goruyorum ama ryzen 5 5600 biraz yetersiz kalmaya basladı monıtor aldım 320hz kullanamıyorum n basitinden valo giriyorum bazen en dusuk ayar olmasına ragmen yetmiyor ucuza 5700x3d veya 5800x3d yakalayabilsem cok guzel olacak cunku pc deki her şeyi zamanında şansa falan upgrade etmistim psu yu 750, rami krizden önce 16x2 sata ssd de almıstım ama islemci alamıyorum farklı ddr5 gecsem işlemci ram anakart sogutucu falan hala kafam karısık valla adamlar dun 5800x3d çıkarmıs 10. yıla özel 21k :D 12k ya DDR işlemci anakrt çözülüyor mantık ne çıkarmaktaki birde bu anakrt giriş oalrak mı kalıyor ki 850 pro olarak gorunce iyi modeldir diye düşünmüştüm
ben senin yerinde olsam bütçeyi toparlayıp komple sistemi satıp kampanyalı hazır sistem almaya çalışırdım ddr5 ekran kartını yazmamışsın ama bu dediğimi yakalarsan komple yenilemek iyi olabilir

ben senin yerinde olsam bütçeyi toparlayıp komple sistemi satıp kampanyalı hazır sistem almaya çalışırdım ddr5 ekran kartını yazmamışsın ama bu dediğimi yakalarsan komple yenilemek iyi olabilir
ekran kartım 6700xt birde direkt sistem satıp yenisini almam imkansız gibi bir şey maalesef o yuzden boyle tek tek alıp halletmeye calısıyorumda o zaman dedginiz gibi daha iyi bir anakart indirimi icin bekliyim

Geri