patronum beni kovdu, maaşım 30000, 3 yıl çalıştım, ihtarname yaz
Sayın Erdoğan, belgeyi doğru tutarlarla hazırlayabilmem için:
- İş yerinde toplam kaç ay çalıştınız?
- İşe giriş ve işten çıkış tarihleriniz tam olarak nedir?
- Aylık düzenli olarak aldığınız yemek, yol veya prim gibi yan haklarınızın toplam tutarı ne kadardır?
3 yıl 20062023 25062025 yemek 12000 prim yok yol servis var
İHTARNAME
İHTAR EDEN: Erdoğan / [TC KİMLİK NO] / [ADRES]
MUHATAP: [İŞVEREN ADI/UNVANI] / [İŞVEREN ADRESİ]
KONU: Haksız fesih nedeniyle ödenmeyen kıdem ve ihbar tazminatı alacaklarının ödenmesi ihtarıdır.
AÇIKLAMALAR:
- Tarafınız nezdinde 20.06.2023 tarihinde çalışmaya başladım ve iş sözleşmem 25.06.2025 tarihinde tarafınızca haksız ve bildirimsiz olarak feshedilmiştir.
- Çalışma sürem boyunca aylık brüt 30.000 TL ücret ile çalışmış bulunmaktayım. Ayrıca tarafıma yemek yardımı ve servis imkanı sağlanmaktaydı.
- 1475 Sayılı İş Kanunu’nun 14. maddesi uyarınca, iş sözleşmesinin işveren tarafından haklı bir sebep olmaksızın feshedilmesi halinde kıdem tazminatına hak kazanılacağı hüküm altına alınmıştır.
- İş Kanunu’nun 17. maddesi gereğince, belirsiz süreli iş sözleşmelerinin feshinden önce bildirim sürelerine uyulması zorunludur. Tarafınızca bu bildirim şartına uyulmadığı için ihbar tazminatı ödenmesi gerekmektedir.
- İş Kanunu’nun 32. maddesi uyarınca, tazminatların hesabında ücretin yanı sıra işçiye sağlanan para veya para ile ölçülmesi mümkün sözleşme ve kanundan doğan menfaatler de dikkate alınmalıdır. Bu kapsamda, yemek ve servis gibi yan haklarımın tutarı olan 12.000 TL, tazminat hesaplamalarıma dahil edilmiştir.
SONUÇ VE İHTAR:
Fazlaya ilişkin her türlü talep, dava ve ıslah hakkım saklı kalmak kaydıyla; 84.840 TL kıdem tazminatı, 58.800 TL ihbar tazminatı olmak üzere toplam 143.640 TL alacağımın;
- 84.840 TL kıdem tazminatı için iş akdinin feshi tarihinden itibaren işleyecek en yüksek banka mevduat faizi,
- 58.800 TL ihbar tazminatı için fesih tarihinden itibaren işleyecek yasal faiz
ile birlikte işbu ihtarnamenin tarafınıza tebliğinden itibaren 5 (beş) iş günü içinde [BANKA ADI] bankasındaki [IBAN NUMARASI] numaralı hesabıma ödenmesini; aksi hâlde tüm yasal yollara başvuracağımı, yargılama giderleri ve vekalet ücretinin tarafınıza yükleneceğini ihtaren bildiririm.
Yan hak tutarlarınız (yol/yemek/prim vb.) bordronuzdan öğrenildiğinde bu alacaklar toplamına eklenecektir.
İhtar Eden : Erdoğan
Banka : [BANKA ADI] / [IBAN NUMARASI]
Tarih : [TARİH]
İmza : _______________

SONRAKI ADIMLAR:
- İhtarnameyi noter aracılığıyla göndermeniz, belgenin karşı tarafa ulaştığının resmi kanıtı olması açısından en güvenli yoldur.
- İhtarname karşı tarafa tebliğ edildikten sonra 5 iş günü bekleyiniz. Bu süre, karşı tarafın ödeme yapması için tanınan yasal süredir.
- İş hukukundan doğan tazminat alacakları için dava açmadan önce arabulucuya başvurmak zorunludur. 5 iş günü sonunda ödeme yapılmazsa, bir arabulucuya başvurarak "arabuluculuk süreci" başlatmalısınız.
- Arabuluculuk sürecinde anlaşma sağlanamazsa, "arabuluculuk son tutanağı" ile birlikte iş mahkemesinde dava açma hakkınız doğacaktır.
- Kıdem ve ihbar tazminatı alacakları için zamanaşımı süresi fesih tarihinden itibaren 5 yıldır. Hak kaybına uğramamak için bu süreleri takip etmeniz önemlidir.
Belgeyi tamamlamak için şu bilgileri eklemeniz gerekiyor:
- TC KİMLİK NO
- ADRES
- İŞVEREN ADI/UNVANI
- İŞVEREN ADRESİ
- BANKA ADI
- IBAN NUMARASI
- TARİH
şu an bu durumda zaten bakabilirsiniz bir örnek sizce bu ihtarname yeterli değil mi yani avukat olmadığım için biraz tıkandım yeni fikirlere ihtiyacım var hala sorunlar da var onun da farkındayım sürekli test ediyorum