Bu Durumda 5070 mi 9070xt mi

Scuz

80+
Reaksiyon skoru
171

Bu kasaya 4K için 5070 yada 9070XT alacağım. 9070XT evet daha güçlü ama psu karşılarmı ondan emin değilim. Kullanılan işlemci : Ryzen 5 5600 (darboğaz olacağını biliyorum)
Sizce ne yapmalıyım

bundaki psu rezil bişey 9070xt ile çökmeler yaşarsın

thermaltake çok kötü değildir gibi geldi bana ama bilemiyorum. O zaman 5070 mi alayım dersiniz
1.5 sene falan kullandım. bi tane tier listte f- falan gördüm ki muhtemelen haklı. hiçbir güvenlik standartını karşılamıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

marka değil model önemli ve markanın en kötü ürünü falan bu

Bu kasaya 4K için 5070 yada 9070XT alacağım. 9070XT evet daha güçlü ama psu karşılarmı ondan emin değilim. Kullanılan işlemci : Ryzen 5 5600 (darboğaz olacağını biliyorum)
Sizce ne yapmalıyım
5070 le 4k yi unut 2k da bile yer yer yetersiz kalıyor vrami

4K için 5600 çok darboğaz yapmaz hatta belki hiç yapmaz. PSU için de Kaliteli bir 650W yeterli olur ama kasadakinin kalitesini bilmiyorum ve 5070 alıp kalitesiz bir PSU'ya emanet etmek de ne kadar mantıklı? Bence 9070xt + Kaliteli bir PSU iyi olur.

Sistemi Satıp DDR5 9070 XT Bir Sistem Alman En Mantıklısı Olacaktır .

4K için 5600 çok darboğaz yapmaz hatta belki hiç yapmaz. PSU için de Kaliteli bir 650W yeterli olur ama kasadakinin kalitesini bilmiyorum ve 5070 alıp kalitesiz bir PSU'ya emanet etmek de ne kadar mantıklı? Bence 9070xt + Kaliteli bir PSU iyi olur.
doğru diyorsunuz ama psu değiştirme işi hem zahmetli hem pahalı olur gibime geliyor. Ne yapsam bilemedim

Sizce ne yapmalıyım
Bu kasadaki PSU yu geçen değiştirdim. Sisteme kaçak akım giriyormuş PSU yu değiştirince anladım. Şöyle ki zaten arkadaki deliklerden baktığınızda nasıl bir platforma yaptılar ise PSU nun içinin yarısı neredeyse boş. Kasadaki PSU bana bir sıkıntı oluşturmadı ama.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu tier listeye detayları var. Ona o kartları takma kesinlijle

doğru diyorsunuz ama psu değiştirme işi hem zahmetli hem pahalı olur gibime geliyor. Ne yapsam bilemedim
PSU satman lazım 9070xt alacaksan uğraşmana değer. 5070 de ucuza bulursan alınabilir ama 4K'da ayar kısmadan o kartla hayal haberin olsun vramden stutter yiyeceksin onun harici 9070xt çek direk.

Geri