o zaman alın geçin hocam en fp ram bu ayrıca zam gelecek gibi duruyor bellek üreticileri birkez daha Allah iyiliğinizi versinmaalesef nakit olsa 2. el alacağım ama nakitim yok taksitle alacağım
zam geleceğini nereden biliyorsunuz? (bilmediğim için soruyorum)o zaman alın geçin hocam en fp ram bu ayrıca zam gelecek gibi duruyor bellek üreticileri birkez daha Allah iyiliğinizi versin![]()
samsung %30 zam yaptı micron haziran sonlarında büyük kâr marjları yaşadığını açıkladı hynix piyasadaki belleklerinin çoğunun yapay zekaya gittiğini bildirdizam geleceğini nereden biliyorsunuz? (bilmediğim için soruyorum)
Bütçe varsa birkereden aynı satıcıdan 2 tane alın. Aksi takdirde 1 tane alıp birkaç ay sonra birtane daha alayım derseniz o zamanın mahsülünün çipleri farklı olabilir bu da sistemin hata vermesine sebep olabilir.bir şey soracağım önce bunu alıp ardından bundan 1 tane daha alıp dual yapsam herhangi bir sorun olur mu yoksa direkt ikili mi aliyim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bi ara öyle birşeyler okumuştum da ondan merak ettim
Ben aldım Hynix H-Die çıktıBugün bunu ben de düşündüm farkli ciplerin cikabilecegi yazilmisti konularda merak konusu valla
Benimkimde h die çıktı ve bundan sonra hep böyle diye biliyorum. Son 6 aydır bu ramden a die ya da m die falan çıktığını hatırlamıyorumBen aldım Hynix H-Die çıktıAlıntıyı görüntüle
10.700 den almıştım sanırım 2x16
ram fiyatları artmadan 1 ay önce almıştım şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım alınır.Patriot Viper Venom 16GB 1x16GB DDR5 6000MHz CL30 bu ram şuanda amazonda 11.189TL maximuma 500tl maxipuan veriyor 10689TL'ye geliyor sizce bu fiyata alınır mı yoksa başka ramler için indirim mi beklesem
yani 1-2 ay sonra 2. ram i alsam bile ikiside aynı mı olacak (h-die)Benimkimde h die çıktı ve bundan sonra hep böyle diye biliyorum. Son 6 aydır bu ramden a die ya da m die falan çıktığını hatırlamıyorum