Yardım Patriot Viper Venom 16gb Ram 11k'ya Alınır mı

Ellegans

80+
Reaksiyon skoru
2
Patriot Viper Venom 16GB 1x16GB DDR5 6000MHz CL30 bu ram şuanda amazonda 11.189TL maximuma 500tl maxipuan veriyor 10689TL'ye geliyor sizce bu fiyata alınır mı yoksa başka ramler için indirim mi beklesem

2.el 8 bine aldim gecen hafta garantili faturali ramlere kolay kolay bir sey olmuyor paran nakitse 2.el bak

maalesef nakit olsa 2. el alacağım ama nakitim yok taksitle alacağım

zam geleceğini nereden biliyorsunuz? (bilmediğim için soruyorum)
samsung %30 zam yaptı micron haziran sonlarında büyük kâr marjları yaşadığını açıkladı hynix piyasadaki belleklerinin çoğunun yapay zekaya gittiğini bildirdi

3'üde çip üreticisi

bir şey soracağım önce bunu alıp ardından bundan 1 tane daha alıp dual yapsam herhangi bir sorun olur mu yoksa direkt ikili mi aliyim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bi ara öyle birşeyler okumuştum da ondan merak ettim

Bugün bunu ben de düşündüm farkli ciplerin cikabilecegi yazilmisti konularda merak konusu valla

bir şey soracağım önce bunu alıp ardından bundan 1 tane daha alıp dual yapsam herhangi bir sorun olur mu yoksa direkt ikili mi aliyim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bi ara öyle birşeyler okumuştum da ondan merak ettim
Bütçe varsa birkereden aynı satıcıdan 2 tane alın. Aksi takdirde 1 tane alıp birkaç ay sonra birtane daha alayım derseniz o zamanın mahsülünün çipleri farklı olabilir bu da sistemin hata vermesine sebep olabilir.

Bugün bunu ben de düşündüm farkli ciplerin cikabilecegi yazilmisti konularda merak konusu valla
Ben aldım Hynix H-Die çıktı
1782593350878.webp

10.700 den almıştım sanırım 2x16

Patriot Viper Venom 16GB 1x16GB DDR5 6000MHz CL30 bu ram şuanda amazonda 11.189TL maximuma 500tl maxipuan veriyor 10689TL'ye geliyor sizce bu fiyata alınır mı yoksa başka ramler için indirim mi beklesem
ram fiyatları artmadan 1 ay önce almıştım şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,174
Üyeler
198,254
Son üye
eko62

Geri