🔥İndirim Outlet - Tcl 65c6k 65inc Miniled Tv 47.999tl

ahmttunc

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,247

• Servisinde panel değişim işlemi yapılmıştır. Aksesuar Bilgisi: Dış kutu, iç kutu,ayak,kumanda,power kablo mevcut. Görünüm bilgisi: Üründe fiziki bir sorun yoktur.

Panel değişimi yapıldıysa mantıken ürün sıfır gibi olmalı. Ürünün durumu hakkında daha fazla detay sorun ama bence. Demedikleri bir şey çıkmasın sonra.

Fiyat iyi ama ben güvenemezdim şahsen

Çok outlet satın aldım ama bunu almaya cesaret edemezdim.

• Servisinde panel değişim işlemi yapılmıştır. Aksesuar Bilgisi: Dış kutu, iç kutu,ayak,kumanda,power kablo mevcut. Görünüm bilgisi: Üründe fiziki bir sorun yoktur.

Panel değişimi yapıldıysa mantıken ürün sıfır gibi olmalı. Ürünün durumu hakkında daha fazla detay sorun ama bence. Demedikleri bir şey çıkmasın sonra.
Servis Paneli İse Almaya Değer Sonuç Olarak Kırık Giden Bir Televizyonun Paneli Değişmiştir Büyük İhtimallen Harici Çizik Filan Olacağını Hiç Zannetmiyorum .

Alınabilir Bence 14 Gün İade Hakkı Var Sonuçta .

Bu tv çok kısa süre önce 50 bine düşmüş hadi biz 56 bin diyelim. 8 bin lira için 1 yıl garanti ve 48 bin liranızı riske atıyorsunuz. Fiyatı 30 olsa at bi zar ama bu fiyats mümkünü yok

Bu tv çok kısa süre önce 50 bine düşmüş hadi biz 56 bin diyelim. 8 bin lira için 1 yıl garanti ve 48 bin liranızı riske atıyorsunuz. Fiyatı 30 olsa at bi zar ama bu fiyats mümkünü yok
akakce grafiğini diyorsan hayır düşmedi

sık sık 50-51kları görüyor görmeyede devam edecek 2-3k para için değmez millet 2-3kya garanti uzatıyor panelin değişmediğini varsayalım yine alınmaz indirimden ziyade bindirim var üründe

Gece vatanda 56 ya dusmustu hocam dunki konulara bakabilirsin.
56 ve 48k arada ciddi fark var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sık sık 50-51kları görüyor görmeyede devam edecek 2-3k para için değmez millet 2-3kya garanti uzatıyor panelin değişmediğini varsayalım yine alınmaz indirimden ziyade bindirim var üründe
bu fiyata bulursan paylaşsana

Outlet dediğin ürün hele ki fiyatları bu kadar yüksek bir ürün ise risk falan alınmaz. Bunun yarı fiyatına satılacak ki insanlar o riski alabilsin.

Buna bulasmadan ayni paneli kullanan Iffalcon 65U95A modelini al geç.

Geri