❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool 217 Inf Beyaz 3500tl

Hocam ben siyah arıyordum zaten beyazını gördüm de siyah düşmedi hiç. Almadım zaten başka bir kasa aldım teşekkürler yine de :)
Bende siyah indirimi bekliyordum denk geldi ama yine almamıştım. Geçen haftaki gaming gecesinden beyazı denk geldi aldım. İyi ki beyaz almışım daha gösterişli duruyor.

207 dijital versiyonunu aldım. Lianli yapıyor bu işi aşırı özenmişler kasaya kablolama içinde baya emek vermişler kasa alacaksan Lian Liden şaşmican

Hocam ben siyah arıyordum zaten beyazını gördüm de siyah düşmedi hiç. Almadım zaten başka bir kasa aldım teşekkürler yine de :)
valla her cuma takip ediyorum incehesap 2 kere aynı fiyata koydu 3,5 k sıyah aldım ben beyaza töbe :) şuanki kasam da lianli o11 vision cam kasa buda harika ama fiyatı baya makuldü bir sonraki sistemi ona yapacam .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende siyah indirimi bekliyordum denk geldi ama yine almamıştım. Geçen haftaki gaming gecesinden beyazı denk geldi aldım. İyi ki beyaz almışım daha gösterişli duruyor.
hocam beyaz parça güzel ama bi kere topladım geri sattım beyaz parçlar biraz daha pahalı oluyor ve ben takıntılıyım beyazsa her şey beyaz olacak bir süre sonra şu oldu kablolar beyazdan kırık beyeaz oldu sarardı gitti bende kasayı komple sattım siyah yaptım bu sefer on numara . tercih ve zevk meselesi saygım var .

Geri