🔥İndirim Toshiba Canvio Partner 2 Tb Taşınabilir HDD 4000 TL

burakistaken

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
724
indirim indirimdir de 1 ay önceki fiyatına geri dönmüş keşke 4 tb modeli olsaydı o zaman çökün derdim ama fiyatta kötü değil

indirim indirimdir de 1 ay önceki fiyatına geri dönmüş keşke 4 tb modeli olsaydı o zaman çökün derdim ama fiyatta kötü değil
1 Ay önce 2626TL ye satılmış yine de 4000TL de piyasaya göre uygun sayılır Trendyol 4750TL ye satıyor

2626 ya nerede satılmıştı ?
1782515844364.webp

Amazon da hocam

Teşekkürler. Benzer bir şeyler gördüm ama tam doğrulayamadım bu hangi eklenti veya sitenin fiyat verisi acaba
Yaniyo isimli eklenti hocam Amazon için yapmışlar

Yaniyo isimli eklenti hocam Amazon için yapmışlar
Ha tamam evet orada gördüm ama diğer eklentilerle doğrulayamamıştım. Sonradan fark ettim onlar depo ürünü ikinci el fiyatlarıymış. Aşağıda detayları konuştuk

Son düzenleme:
1 Ay önce 2626TL ye satılmış yine de 4000TL de piyasaya göre uygun sayılır Trendyol 4750TL ye satıyor
hocam bu bahsettiğin depo ürünü. yoksa bu devirde imkanı yok 2600 e satılmaz. hep önüme düştü depo bildirimi ama asla yetişemiyorsun botlardan. o yüzden sıfır için güzel fiyat

hocam bu bahsettiğin depo ürünü. yoksa bu devirde imkanı yok 2600 e satılmaz. hep önüme düştü depo bildirimi ama asla yetişemiyorsun botlardan. o yüzden sıfır için güzel fiyat
Aynen ben de tam onu yazmaya gelmiştim biraz araştırdım. Yukarıdaki arkadaş da bilgilenmiş olur bu konuda. O eklenti ikinci eli de dahil ediyor. Hem almak zor hem de depolama aygıtında ikinci eli tercih etmem. Güzel bilgilendirme

Ekler

• 1000165045.webp
    1000165045.webp
    29.8 KB · Hit: 78
Bence hdd olayını bitirmek lazım artık. Çok lazımsa biraz fazla verip ssd olan modellerden alınabilir. Mekanik diskler veri kurtarma açısından iyi olsalar da sarsıntıdan etkilenen ürünler. Hele ki taşınabilir olması daha da tehlikeli.

Bence hdd olayını bitirmek lazım artık. Çok lazımsa biraz fazla verip ssd olan modellerden alınabilir. Mekanik diskler veri kurtarma açısından iyi olsalar da sarsıntıdan etkilenen ürünler. Hele ki taşınabilir olması daha da tehlikeli.
İçi çok hoş ama. Güzel gözlüyor
1000014037.webp

Maalesef Türkiye de her şey bütçeyle alakalı. 2 tb ssd ye 10k vereceğime daha dikkatli muhafaza ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,172
Üyeler
198,253
Son üye
BladeHunteRR

Geri