🔥İndirim Gıgabyte Mo27u2 4k 240hz OLED Monitör 31.999₺!

Loky

Moderatör
Reaksiyon skoru
19,428
qd-oled glossy; renkler mor gözüküyor ve ekran çok kolay çiziliyor, leke tutuyor ve temizlenmiyor.

bu modelin çıkışlarının bant genişliği 4k 240hz 8bit için bile yetersiz, kaldıki bu panel native 10bit.

peki nasıl 4k 240hz gösteriyor derseniz DSC ile. buda görüntü sıkıştırması demek. görüntü kalitesinde kayba, alt tabda veya random kullanımda siyah ekranlara, çift monitor kullanımında sorunlara neden olabilir.

4k 240hz 10bit native desteklemesi için monitorun DP 2.1 uhbr20 desteklemesi gerekiyor.

zaten bu modelin ucuza satılmasının nedenlerinden biride bu.

almadan bilginiz olsun.

qd-oled glossy; renkler mor gözüküyor ve ekran çok kolay çiziliyor, leke tutuyor ve temizlenmiyor.

bu modelin çıkışlarının bant genişliği 4k 240hz 8bit için bile yetersiz, kaldıki bu panel native 10bit.

peki nasıl 4k 240hz gösteriyor derseniz DSC ile. buda görüntü sıkıştırması demek. görüntü kalitesinde kayba, alt tabda veya random kullanımda siyah ekranlara, çift monitor kullanımında sorunlara neden olabilir.

4k 240hz 10bit native desteklemesi için monitorun DP 2.1 uhbr20 desteklemesi gerekiyor.

almadan bilginiz olsun.
Dsc işine girersek pg27ucdm alınmalı o da 55k :d

OLED' in balon fiyatları yavaş yavaş Global fiyatlarına düşüyor. Bence acelesi yoksa birkaç ay daha beklenebilr.

almadan bilginiz olsun.
tayfun görse banlatırdı (!) @Loky :ROFLMAO: :ROFLMAO:
mesaj geçmişine bakar mısın

WGRKLRENGFOJKWRENMFKWENMFJGIKWERPGNWREJKOFWEMKGLMÖERGLŞİRE3ÇGHŞÜETFÇGHBŞĞWRÇGV.İW,SDVW
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bu zırcahilin yorumlarını umursamayın. 27 inç 4k oledlerin alayı aynı panel. çünkü tek üretici var. hepsi qd oled

bu paraya 4k 4. nesil glossy oled alıyorsun eleman gelmiş dp 2.1 yok eheuheuehu diye zırvalıyor kafayı yersin.

Alıntıyı görüntüle

LAN KİŞİLERE NEFRET BESLEYENİ GÖRDÜM, DİZİLERE BESLEYENİ GÖRDÜM, FİLME BESLEYENİ GÖRDÜM, KURGUSAL KARAKTERE NEFRET BESLEYİNİDE GÖRDÜM AMA Bİ MONİTÖRE BU DENLİ NEFRET BESLEYENİ İLK DEFA GÖRÜYORUM AWK

Adam oledle ilgili önüne gelen konuya, sürekli aynı şeyleri yazıp duruyor. Birde milleti boş konuşmakla yaftalıyor. İlginç vallahi hahah sıkıntılı sanırım :)

MOR ADAM koydum ben bu arkadaşın nickini :)

tayfun gelince her mesajın altına bunu atıcam

Hocam sen PG27UCDM den memnun musun ben de askerden gelince almayı düşünüyorum. 27 İnç 4K OLED bakıyorum. En iyisi bu sanırım tam paket her şey var galiba.
27 arıyorsan en iyisi evet ama 32 de olursa en iyisi pg32ucdm3.
Siyahları çok daha iyi onun.

almadan bilginiz olsun.
DSC yeryüzündeki en iyi sıkıştırmalardan biri bu arada.

4K gen4 QD Oled glossy ise alabileceğiniz en iyi görüntü sahip kombinasyon. (gen5 haric o da gen4 ama rgb stripe)

Işık dogrudan vurmadıgı sürece sorun yaşamazsınız. Arkanızda cam varken IPS panel bile zaten zorlar sizi. Çok kasmayın bir perde falan alın odamda perde kullanmıyorum basitçe masayı camın tersi yöne koydum çünkü ışık monitörün arkasına vuruyor size de tavsiye ederim oledden bagımsız

Geri