Valla bende cok agir okb vardi onceden yani ilk okulda onumedeki sira da oturan kisi nin sirasi yamuksa kalkip onu duzeltmek isitoyrdum o kadar takintiliyidim mermerin tam cizgisiyle izali olacak falan hatta hic bir sebep yokken aklima bu yolu tekrar yuruyemezsin dusuncesi geliyor ve tekarar en basa gidip geri geliyorum ama kaldirimdaki cizgilere basmadan vs. gibi ve bunu defalarca yapiyodum temizlikten bahsetmiyorum bile simetri duzen ve takintilar o yuzden mumkun oldugunca evden cikmiyordum
Neyse sonra zaten covid vs. oldu bir tik daha azalmisti simetri yani artik okuldaki siranin yamuklugu vs. cok sey ypamiyordu zamnal ondan kurtulmustum ama hayal o ilginc challege lar takintilar aklima geliyordu vs. sonra yatili yurda gittim iste kendi catal kasik ve bardagimi vs. falan goturuyodum neyse sonra baktim bu byle olmayacak ortam yam yam yeri gibi bi baktim zamanla 1 yil sonra bende onalrdan biri olmusum oyle kurtuldum cogu takintimdan
yani hani bocek ne bilim salyangoz kertenkele vs. asla yemem olsemde yemem dersin ama acliktan olecek duruma geldiginde basak bir sey yoksa mecbur yersin ya buda oyle birsey mecburiyetten ayak uyduruyorsun
suan ise cogu sey biytit %80'ini bitti geriyaa kalan seyler iste ne bilim emsela yabanci film izlerken altyazida bir kelimeyi yanlis okudugmdan vs. suphelendigimde yani meseal onlar yerine birileri yaziyor veya biri degilde birileri yaziyor hatta daha onemsiz hatalarda bile 3-5 defa geri sarip 3 defa ileri sarip sesi 2 alcaltiup 1 artitriyorum gibi takintilar var bide iste sacvima vs dokundugumda elime ufleme gibi vs. ama onalarda zamanla kayboluyor gibi su siralar daha cok ziihgnde mukemmeyeletcilik vs. gibi takinti kaldi o kadar yoksa geri kalanindan kurtuldum diyeiblirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bak mesela eskdien en ufak harf hatasina bile dikakt ederdim ama suan hizli yazdiigim icin hic umrumda olmuyor artik takmiyorum yazim ve harf hatalarini falan o yuzden asiir karisik oluyor yazdiklarim ama yapacak bir sey yok