Yeni PC Alanlar İçin Steam Yaz İndirimleri İyi Bir Fırsat mı?

wertyh

80+
Reaksiyon skoru
4
PC'yi neredeyse yeni aldım sayılır şuan 2-3 tane ücretsiz oyun hariç hiçbir oyun yok
Oyun ararken de yaz indirimini gördüm çoğu oyun %80 %90 indirime girmiş size sormak istediğim bu işin içinde kurt yeniği var mı yoksa kaçırılmayacak bir fırsat mı?
Fiyatları epic games ile karşılaştırdığımda da şimdilik Steam indirimlerden dolayı daha ucuz gibi görünüyor
Gamepass fln gördüm ama görünürde steam daha iyi duruyor
Bilemedim bu fiyata birdaha düşmez mutlaka al dediğiniz güzel bir oyun var mı?(Belki GTA)

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Birkaç tanesi hariç çoğunun fiyatı gerçek fiyatıdır. Steamde indirim harici oyun almak enayiliktir. Ets2 mesela yıllardır her ay indirime girip 2.5 dolara düşer. o oyunu 3-5 gün beklemeyip 10 dolara alan adam enayidir. Sanırım bu yaz indirimlerinde call of duty bir daha bu fiyatlara düşmeyebilir. Ama rahat ol oyunlar sürekli bu fiyatlara düşüyor.

Birkaç tanesi hariç çoğunun fiyatı gerçek fiyatıdır. Steamde indirim harici oyun almak enayiliktir. Ets2 mesela yıllardır her ay indirime girip 2.5 dolara düşer. o oyunu 3-5 gün beklemeyip 10 dolara alan adam enayidir. Sanırım bu yaz indirimlerinde call of duty bir daha bu fiyatlara düşmeyebilir. Ama rahat ol oyunlar sürekli bu fiyatlara düşüyor.
Sağol hocam peki gamepass fln mantıklı mı önerin ne olur

Sağol hocam peki gamepass fln mantıklı mı önerin ne olur
valla ben gamepass falan anlamam pek oyunda oynamam öyle arada bir hesapta bakiye birikirse birkaç tane ekler oynarım. En iyiside budur yani oyunlar ömürlük senin oluyor. Senden sonra torunlarına bile kalir atari niyetine oynarlar

• Beğen
PC'yi neredeyse yeni aldım sayılır şuan 2-3 tane ücretsiz oyun hariç hiçbir oyun yok
Oyun ararken de yaz indirimini gördüm çoğu oyun %80 %90 indirime girmiş size sormak istediğim bu işin içinde kurt yeniği var mı yoksa kaçırılmayacak bir fırsat mı?
Fiyatları epic games ile karşılaştırdığımda da şimdilik Steam indirimlerden dolayı daha ucuz gibi görünüyor
Bilemedim bu fiyata birdaha düşmez mutlaka al dediğiniz güzel bir oyun var mı?(Belki GTA)
oyunların fiyat geçmişine ve diğer birçok bilgiye bakmak için epicgamesdb ve steamdb sitelerine bak.

tarayıcına da bu 2 eklentiyi ekle

bence epic game tl ile sattığı için fiyatlar daha uygun oluyor güzel bi indirimde onu bekleyebilirsin

oyunların fiyat geçmişine ve diğer birçok bilgiye bakmak için epicgamesdb ve steamdb sitelerine bak.

tarayıcına da bu 2 eklentiyi ekle
Sağol hocam baya iyi oldu bunu bilmem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bence epic game tl ile sattığı için fiyatlar daha uygun oluyor güzel bi indirimde onu bekleyebilirsin
Eyw Hocam
az önce yine göz gezdiriyordum nadir de olsa bazı Steam oyunlarının indirimli hali epicten daha pahalı baya şaşırttı

• Beğen
kurt yeniği falan yok 10 dolar altı çok güzel oyunlar var bir tane 40 dolar oyun almaktansa 2 3 4 dolarlık oyunları alıp kütüphane çeşit yapabilirsin epic games tl kullandığı için daha uygun benim de bütün oyunlarım steam da diye bende bunu kullanıyorum çoğu oyunu da cs2 sayesinde almışımdır hala da alıyorum

Son düzenleme:
Geri