4k 240hz OLED Monitör Tavsiyesi

Güzel miş de ben çift monitör flat yapmayı dusunuyorum sadece kararsız kaldım hem 4k mı 2k mı olmalı hem ana monıtor 4k olursa yan sırıtırmı aklımda arkadasların verdıgı tavsıyelerden baska bısey de yok

Ben 32" indirimini kaçırdım 4070ti super var bende de şunu bekliyorum tekrar indirime girer

Hemen alacaksan bunu da öneriyolar

ya acıkcası bı cekındım bu oled ın bakımı riskleri falan bide ben hor kullanırım genelde benım elımde 2 gune yalan olur gıbı gelıyo :D

https://www.hepsiburada.com/asus-ro...Wdr-Nxwy5gjVK_ylGMF9wB1_KXt7nraxoCUVMQAvD_BwE

bu ıkısının arasında ne fark var ıyılermı yanı bu sorunlar benı bıraz soguttu ıps de kalsam mı alsam mı cok kararsızım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/asus-ro...Wdr-Nxwy5gjVK_ylGMF9wB1_KXt7nraxoCUVMQAvD_BwE

bu ıkısının arasında ne fark var ıyılermı yanı bu sorunlar benı bıraz soguttu ıps de kalsam mı alsam mı cok kararsızım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

woled=gray banding
qd-oled=renkler mor

ayrıca ikisindede 27 qhd de metinler bozuk

woled=gray banding
qd-oled=renkler mor

ayrıca ikisindede 27 qhd de metinler bozuk
27qhd IPS den 27 qhd olede geçtim metindeki netlik farkı o kadar fazla belli olmuyor ama fark var dikkatli gözünüz varsa rahat anlarsınız lakin kazanımları yanında ufacık bir şey. Genelde simsiyah arka planda beyaz yazı yazmıyorsanız fark etmezsiniz bile.
Bende QD Oled kullanıyorum çok şükür beynim olduğu için monitörümü güneşin önüne koymadım bu arada o yüzden de renklerim mor değil perde kullanmayışıma ragmen
👍
Şu şekilde kullanırsanız evet mor olur
1782641026022.webp

İndirimde şuan bakabilirsin 4.Nesil Tandem QD-OLED

4. nesil tandem woled de daha fazla gray banding çıkma olasılığı daha yüksek;

Şu arkadaşı dikkate alma her oled konusunun altına spam olumsuz yorum atıyor. Yok mor gözüküyor, yok gri banding var. Şu anda en iyi gösteren monitör oled daha iyisi yok. Paran yetmiyorsa ips monitörün ile oyna devam et sen. Oled alacaklar için saçma sapan yorumlarını kendine sakla

Geri