Ekran Kartım Yanmismidir

Hocam 1000w tercih ederseniz daha iyi olacaktır Asus Loki yerine farklı markaları da tercih edebilirsiniz o kalite seviyesine yakın daha uygun markalarda vardır hocam. Ekran kartı kardeşiliği olacak hocam :D
indirimde lian li psu lar düşüyor arada onlardan yakalayabilirsem ama kalitesiiyimidir

indirimde lian li psu lar düşüyor arada onlardan yakalayabilirsem ama kalitesiiyimidir
Hocam cybentetic testleri ile kendilerini zaten fazlasıyla garantilerdiler. Alman en düzey kapasitörler kullandılar sistemimde ben zaten kullanıyorum bir gram cızırtı duymuyorum.

bu erimeyi yapması için yetersiz güç kaynağı olup pusunun aynı hattan 8+8 güç çekmesi lazım ki sizin durum da buna benziyor doğrumudur?

bu erimeyi yapması için yetersiz güç kaynağı olup pusunun aynı hattan 8+8 güç çekmesi lazım ki sizin durum da buna benziyor doğrumudur?
evet tek kablodan ama 650w yeterli

Cooler Master MWE serilerin eski modellerin de kronik sorun o kablo erimesi.1080ti de başıma gelmişti hem psu girişi hemde ekran kartı soketleri erimişti.ekran kartına bişey olmaz endişe etmeyiniz ama dediğim gibi psu tam bir fiyasko
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet tek kablodan ama 650w yeterli
işte öyle düşünmeyeceksiniz.tek kablonun da aşınma süreci var sürekli yük altında olduğu zaman çok yüksek watt çekiyor ısınıp erimesi gayet normal.aynı psuya ve giriş yerlerine rahatlatmak amaçlı 8 ayrı 8 baglantı yapıp kullanabilirsiniz hiç bişey olmaz.üstelik ekran kartlarında sigortalar vardır en kötü sigortası atar.

Cooler Master MWE serilerin eski modellerin de kronik sorun o kablo erimesi.1080ti de başıma gelmişti hem psu girişi hemde ekran kartı soketleri erimişti.ekran kartına bişey olmaz endişe etmeyiniz ama dediğim gibi psu tam bir fiyasko

işte öyle düşünmeyeceksiniz.tek kablonun da aşınma süreci var sürekli yük altında olduğu zaman çok yüksek watt çekiyor ısınıp erimesi gayet normal.aynı psuya ve giriş yerlerine rahatlatmak amaçlı 8 ayrı 8 baglantı yapıp kullanabilirsiniz hiç bişey olmaz.üstelik ekran kartlarında sigortalar vardır en kötü sigortası atar.
4 yıl iyi gitti yine ama dediğim gibi yaza başlamadan ilk iş değişmek olacak
Hocam cybentetic testleri ile kendilerini zaten fazlasıyla garantilerdiler. Alman en düzey kapasitörler kullandılar sistemimde ben zaten kullanıyorum bir gram cızırtı duymuyorum.
Kasa Lian Li Dynamic evo rgb olunca Edge Platinum 1000w alayım diyorum

zaten onu fark ettim bi güö git gel olutordu ekran gidip driver siliyordu

h
Bi kac gun once ekran kartim kendini kapatiyor surucu siliyor sikintisiyla konu acmistim cevap gelmemisti psu dan şüphelendim yuksek ihtimalle erimis ekran kartini oyle kullandim simdi değistim kablolari ekran kartini su an kullanıyorum ama bir sikinti gelmismidir basina
hocam 8pini nasıl eritebildiniz ya şok içindeyim

4 yıl iyi gitti yine ama dediğim gibi yaza başlamadan ilk iş değişmek olacak

Kasa Lian Li Dynamic evo rgb olunca Edge Platinum 1000w alayım diyorum

zaten onu fark ettim bi güö git gel olutordu ekran gidip driver siliyordu
Edge değil hocam EG1000G alın farklı 2 side birinde sadece usb hıb varken benim dediğimde usb ve pwm(çıkartılabilir) hub ile beraber geliyor. Ama tabi Edge versiyonu platinium serifikası var. Kendi kemdime şuanda kapışıyorum bakalım hangi tarafım ağır basacak :D

Son düzenleme:
Yıllar önce DH forumda bir eleman vardı AMD ile ilgili ne sorun yaşarsan yaşa herkese ''sorun AMD kaynaklı değil, PSU dan'' diye önerilerde bulunup millete PSU aldırmaya çalışıyordu üstelik ne kullandığını bile sormadan. Adam diyor ki oyunda siyah ekran hatası alıyorum bu hemen ''kaliteli PSU al'' diye yapıştırıyor. Bende benzer sorunları yaşıyordum o zaman RMX850 vardı kalktı bana da PSU kötü senin dedi, PSU yu söyleyince de ''o zaman üçlü prizinde bir sorun olabilir yada topraklamada'' dedi :kekw:

Yemin ediyorum o adamı hatırlattın bana, belki de o sensindir bilemiyorum ama AMD ye b*k bulaştırmıcam diye evin elektrik alt yapısına kadar sorun bulan ama AMD de sorun olmadığını iddia eden bir kişilikti :kekw::kekw:
Goty sen ne olsun istiyorsun kardeşim
IMG_0027.webp
IMG_0028.webp

Dansözler gözümden kaçmaz

Kanlı bıçaklı olacağımız günü bekliyorum gardaşımAlıntıyı görüntüle
Ben sistemimde amd tercih etmiyorum bunun nedi ama yok drivermış yok bilmem neymiş değil tamamen cuda core ihtiyacımdan dolayı ama buna rağmen gifipte ne amd göverim ne de nvidia kim neyse o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,644
Üyeler
198,363
Son üye
ScaleAI
Geri