Yardım 2 Laptop Arasında Kaldım Sizce Hangisi veya Tavsiyeniz Varmı?

arda21.

80+
Reaksiyon skoru
25
Öncelikle oyun için alıyorum 16gb ram olması önemli değil ileride fırsat bulursam bir 16 daha eklerim yanınada monitör alacağım fakat 2 laptop arasında kaldım gönlüm asus diyor aklım hp omen diyor sizce ne yapmalıyım?

Öncelikle oyun için alıyorum 16gb ram olması önemli değil ileride fırsat bulursam bir 16 daha eklerim yanınada monitör alacağım fakat 2 laptop arasında kaldım gönlüm asus diyor aklım hp omen diyor sizce ne yapmalıyım?
Asus tuf a16 al haci uygun fiyat cok da fark yok aralarinda omenle

hangi markayi seviyorsan onu al bence hp daha kalite
Omen'in kasası ile yeni TUF kasalar hemen hemen aynı kalitede.
işte gönlüm asus diyor ama hp daha iyi hem ssd fazla hem de işlemcisi daha iyi ve yeni nesil bir de soğutması kalitesi çoğu kişi omen diyor ben 50-55k arası daha iyi bir önerisi olan var mı diye konuyu açtım bir de bu attığım omende indirim olur mu sizce yakın zamanda biraz bekleyeyim mi sizce

işte gönlüm asus diyor ama hp daha iyi hem ssd fazla hem de işlemcisi daha iyi ve yeni nesil bir de soğutması kalitesi çoğu kişi omen diyor ben 50-55k arası daha iyi bir önerisi olan var mı diye konuyu açtım bir de bu attığım omende indirim olur mu sizce yakın zamanda biraz bekleyeyim mi sizce
Omen hiçbir şekilde tercih etmezdim günümüz şartlarında %62.5 sRGB ekran alınmaz. Asus ekranı daha iyi, SSD sonradan değiştirebilir ama ekran, ekran kartı gibi parçalar degistirelemiyor. R7 260 ile R7 350 yakın işlemciler o kadar iyilik bir durum yok.

Bütçeniz max kaça kadar çıkar? Amacınız oyun ise AAA oyun mu yoksa sadece FPS oyunları için mi alıyorsunuz?
55k max çıkarım fps oyunları da oynarım ama genel olaarak AAA oyunlar oynayacağım bir de üniversite için lazım

indirim. sans işi bence hoşuna gideni al

Geri