❌İndirim Bitti! Songmıcs Ofis Sandalyesi - 3.299 TL

MEJA

80+
Reaksiyon skoru
191
1782647552587.webp
SONGMICS ofis sandalyesi - 3.299 TL,

Normal fiyatı 3.299 TL yeni hesap açıp uygulamadan sipariş verirseniz ilk siparişe 250 TL indirim veriyor onunla beraber 3.050 TL'ye alabilirsiniz gündelik kısa süreli kullanım için mantıklı bir tercih.

Garanti e-ticaret harcamalarına da 3.000 TL üzeri bonus vermekte kontrol etmenizde fayda var bana 2.575 TL'ye geldi. Ulaşmak için görsele ve en başa tıklayabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle

Normal fiyatı 3.299 TL yeni hesap açıp uygulamadan sipariş verirseniz ilk siparişe 250 TL indirim veriyor onunla beraber 3.050 TL'ye alabilirsiniz gündelik kısa süreli kullanım için mantıklı bir tercih.

Garanti e-ticaret harcamalarına da 3.000 TL üzeri bonus vermekte kontrol etmenizde fayda var bana 2.575 TL'ye geldi. Ulaşmak için görsele ve en başa tıklayabilirsiniz.
boyun fıtığı ve sırt ağrısı yapar bu bir kaç saatten sonra gibi geldi bana hala mantıksız gelir böyle sandalyeler , bu tip kullanan var mı ?

• Beğen
Reaksiyonlar: MEJA
boyun fıtığı ve sırt ağrısı yapar bu bir kaç saatten sonra gibi geldi bana hala mantıksız gelir böyle sandalyeler , bu tip kullanan var mı ?
Bir benzerini kullandım 2 sene günde 3 saat PC başında geçirdim çok şükür şu an öyle bir sorun yaşamadım. Uzun süreli kullanımlar için tavsiye etmedim zaten ancak 3.000 TL seviyesinde ihtiyaçları karşılayabilecek kalitede bir ürün. Satıcının Amazon olması da iyi. Uzun süreli kullanımlarda minimum 10.000 TL gözden çıkarılmalı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adore Action X aldım iyi
Hocam ayak yıldızı metal mi? İhtiyacı olanlara fikir olur.

Alıntıyı görüntüle

@MEJA Hocam bonus flexiye de veriyor mu acaba 500₺?Ve herhangi bir kampanyaya katıl dememiz mi gerekiyor yoksa alışveris sonrası kendiliğinden mi bonus geldi size

@MEJA Hocam bonus flexiye de veriyor mu acaba 500₺?Ve herhangi bir kampanyaya katıl dememiz mi gerekiyor yoksa alışveris sonrası kendiliğinden mi bonus geldi size
Hocam kampanyalara Amazon yazıp aratırsanız en uygun kampanyayı görebilirsiniz.

Bir benzerini kullandım 2 sene günde 3 saat PC başında geçirdim çok şükür şu an öyle bir sorun yaşamadım. Uzun süreli kullanımlar için tavsiye etmedim zaten ancak 3.000 TL seviyesinde ihtiyaçları karşılayabilecek kalitede bir ürün. Satıcının Amazon olması da iyi. Uzun süreli kullanımlarda minimum 10.000 TL gözden çıkarılmalı.

Hocam ayak yıldızı metal mi? İhtiyacı olanlara fikir olur.
Ayaklar inanılmaz sağlam full metal.

3999 TL idi. İdefix'ten 6 taksit + 300 worldpara verdi aldım.

Ben 120 kiloyum bana uygun hangi sandalye tavsiye edersiniz? Günde bilgisayar da çok vakit geçiriyorum. Bel ve ağrı yapmayacak bir sandalye arıyorum.

Hocam kampanyalara Amazon yazıp aratırsanız en uygun kampanyayı görebilirsiniz.
IMG_7958.webp

Yok hocam gözükmüyor

şu an kullandığım sandalyeye benziyor 2003 yılında askeriye deposundan almıştım 23 yılda sadece 2 defa tekerini kırdım yanlış otururken onun haricinde sıkıntı yaşamadım daha.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,244
Üyeler
198,724
Son üye
zgyurry

Geri