Sıvı Soğutma Ne Almalıyım

Allah'ın cezası NZXT'yi çöpe atıp 240 RS alıcam şimdi, teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dediğimden farklı bir cümle okumadım. Dediğimi doğruladınız sanırım ama cümleye çok agresif başlamışsınız; muhalefet geliyor sandım.
Sadece daha detaya indirdim ram alacaklar içinde nasıl bir ram alabileceğini de bu yorumu okursa da öğrenebilir. Ekstra sizin yorum üzerinden ekleme yapmış oldum daha kolay oldu üşeniyordum :D

Sadece daha detaya indirdim ram alacaklar içinde nasıl bir ram alabileceğini de bu yorumu okursa da öğrenebilir. Ekstra sizin yorum üzerinden ekleme yapmış oldum daha kolay oldu :D
Ahahaha, elinize sağlık hocam, çok agresif başlamış paragraf; uzun uzun nerede dediğimi çürütecek diye okudum ama dediklerimin aynısını detaylı okuyunca şaşırdım ahahaha.

Ahahaha, elinize sağlık hocam, çok agresif başlamış paragraf; uzun uzun nerede dediğimi çürütecek diye okudum ama dediklerimin aynısını detaylı okuyunca şaşırdım ahahaha.
Yok hocam agresivliğin nedeni corsair sponsoru olan arkadaş :D

Yok hocam agresivliğin nedeni corsair sponsoru olan arkadaş :D
Aslında aksine, Corsair en kötü QC'ye sahip şirket AIO konusunda. Reddit'e baksa, 10 teslimatın 2 ya da 3'ü bozuk pompa ile geliyor. Hatta bizim forumda da geçenlerde birisi indirimden Elite LCD XT modelini aldı, o da aynını yaşadı. Bunun üstüne Corsair'i iptal edip; indirimdeki NZXT kraken elite'i almıştım.

Aslında aksine, Corsair en kötü QC'ye sahip şirket AIO konusunda. Reddit'e baksa, 10 teslimatın 2 ya da 3'ü bozuk pompa ile geliyor. Hatta bizim forumda da geçenlerde birisi indirimden Elite LCD XT modelini aldı, o da aynını yaşadı.
Hocam o agresiv girişi düzenledim bir kontrol sağlarsanız merak ettim :D

Aslında aksine, Corsair en kötü QC'ye sahip şirket AIO konusunda. Reddit'e baksa, 10 teslimatın 2 ya da 3'ü bozuk pompa ile geliyor. Hatta bizim forumda da geçenlerde birisi indirimden Elite LCD XT modelini aldı, o da aynını yaşadı. Bunun üstüne Corsair'i iptal edip; indirimdeki NZXT kraken elite'i almıştım.
Sorunlar her firmada olur hocam katılıyorum asus rog alırsın sorun olur ama önemli olan bu tip durumlareda markanın verdiği hizmet eğer bu kötü ise marka kötüdür. Lian li sahiibm ordan örnek vereyim eğer sıvı soğutucudan kaynaklı herhangi bir sorun olursa üzerindeki parçanın tam değişim üzretini size veriyorlar ilk yıl sonra her geçen yıl için %10 düşerek veriyorlar.

Arkadaşlar tekrar merhaba. Kasamda ryzen5 9600x ile başlayıp ileride 7800x3d almayı düşünüyorum. 360mm sıvı soğutma alıp değiştirmeden uzun bir süre kullanmak istiyorum. Seçeneklerim aşağıdakiler. Limitler bu fiyatlar ama işimi rahat görürse uygun fiyattan yanayım.

Sizce hangisini seçmeliyim. Başka öneriniz var ise duymak isterim. Şimdiden teşekkür ederim.
arctic soğutma alıp, 9600x'i ilerde 9800x3D falan yapma işi burası. başka macera aranmamalı

Hocam o agresiv girişi düzenledim bir kontrol sağlarsanız merak ettim :D

Sorunlar her firmada olur hocam katılıyorum asus rog alırsın sorun olur ama önemli olan bu tip durumlareda markanın verdiği hizmet eğer bu kötü ise marka kötüdür.
Valla hala aynı başlıyor "Ben kardeşim senin üzerinden daha detaylı anlatayım sen anlayabileceğin bir insana benziyorsun" kolpaçino repliği gibi ahahahahaha.

NZXT'de ben led hotspotting yaşadım. Yaşadığımı sandım daha doğrusu. Yuvarlak halkasındaki LED diyotlar çok belli oluyordu çıplak gözle. Adamların canlı desteği var. Canlı destek kendisinin de daha önce 360 kullandığını ve şu an 420 kullandığını; onda da aynı durum olduğunu ve bunun bir arıza değil, kasıtlı bir tasarım olduğunu iletti. Bu cevabı başka firmadan almak için günlerce uğraşırsın. O yüzden NZXT bende iyi bir izlenime sahip.

1782648885832.webp

Sana alternatif sunmak istiyorum.

Ryzen 7 9700x ve FSP MP7-BA ARGB hava soğutucu al. Daha sonra işlemciyi 9800x3d'ye yükseltirsin. Bu hava soğutucu sorunsuz bir şekilde soğutur hiç merak etme. 7800x3d mimarisinden dolayı ekstra ısınan bir işlemci.

İşlemciyi amazon'dan 9 taksite alabilirsin. Hava soğutucuyu aynı şekilde taksitli bulup halledebilirsin.

Sana alternatif sunmak istiyorum.

Ryzen 7 9700x ve FSP MP7-BA ARGB hava soğutucu al. Daha sonra işlemciyi 9800x3d'ye yükseltirsin. Bu hava soğutucu sorunsuz bir şekilde soğutur hiç merak etme. 7800x3d mimarisinden dolayı ekstra ısınan bir işlemci.

İşlemciyi amazon'dan 9 taksite alabilirsin. Hava soğutucuyu aynı şekilde taksitli bulup halledebilirsin.
7800X3D kullandığım dönemde aşağıdaki hava soğutma ile kullanıyordum. OCCT dahil, 82 üstü görmedim. 7800X3D neden ısınıyor deniyor anlamıyorum.

Arkadaşlar tekrar merhaba. Kasamda ryzen5 9600x ile başlayıp ileride 7800x3d almayı düşünüyorum. 360mm sıvı soğutma alıp değiştirmeden uzun bir süre kullanmak istiyorum. Seçeneklerim aşağıdakiler. Limitler bu fiyatlar ama işimi rahat görürse uygun fiyattan yanayım.

Sizce hangisini seçmeliyim. Başka öneriniz var ise duymak isterim. Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar 10k bütçem var hangi sıvı soğutucuyu alıyım beyaz olacak. 9700x için alıcam ama ileride daha üst düzey işlemciye geçeceğim.

• Hahaha
Reaksiyonlar: eraa
Geri