Ps 5 Slim Vs Pro (Almaya Değer mi ? )

hayır değil bence 6 ay falan sonra çıkar max 1 iddia gördüm gerçek midir bilmem ama mali yılları mart dan martaymış galiba o yüzden şubatta çıkarıcaklarmış kesin değil ama
Bende kesin bildiğimden demedim hocam Gta 5 i baz alarak söyledim ama erken çıkması tabikide daha iyi olur

PS5 PRO'da AMD'nin FSR'si gibi PSSR özelliği var. O yüzden daha yüksek FPS alırsın oyunda. Ayrıca frame gen özelliği gelecek gibi durum var PS5 PRO sürümüne.

Evet fiyat güzel onu getirmek var birde .Bence ps 5 de performans modunda 60 fps oynatacaktır ama ben yine de garantiye alıp resmi bir açıklama beklemek istiyorum.

Malum GTA 6 çıkacağı için PS almaya niyetlendim 2 sene beklemek yerine PS de oynar PC de de Türkçe yama yapar akarim diye düşünüyorum. Ama İnternette slim ve fat kasa 30 FPS olacağı söyleniyor ki ben daha 60 FPS oyun oynayamiyorum kasiyormus gibi geldiği için 30 FPS de ölürüm gibi düşündüm. Pro Almaya gerek varmı ? Kanadadan yaklaşık 1100 Kanada dolarına alabiliyoruz değer mi Pro Almaya yoksa TR slim yeterli olacakmidir resmi hiçbir açıklama yok daha beklenmeli mi ?
60 fps olmayacaktır ama başka seçenek yok erken oynamak istiyorsan en azından pssr ile fln grafik kalitesi artar daha çok zevk alırsın sonra pc de bida bitirirsin. Eğer oyun çıkışından 1 sene sonra ps6 ya metro exodusdaki gibi grafik iyleştirmesi yapılıp bida çıkarsa bilemem tahminim benim dediğim gibi olup 1 sene sonrada pc ye çıkacaktır böylece her platformun ekmeğini yiyecekler

Evet fiyat güzel onu getirmek var birde .Bence ps 5 de performans modunda 60 fps oynatacaktır ama ben yine de garantiye alıp resmi bir açıklama beklemek istiyorum.

PS5'te neden "kalite modu" diye bir mod olduğunu ve değerlendirmeye alındığını çözemedim zaten. Hem göz kanattığı için kullanılamıyor hem de boş yere kafa karıştırıyor. Ben daima performans modunda oynamak zorundayım.

PS5'te neden "kalite modu" diye bir mod olduğunu ve değerlendirmeye alındığını çözemedim zaten. Hem göz kanattığı için kullanılamıyor hem de boş yere kafa karıştırıyor. Ben daima performans modunda oynamak zorundayım.
Hayatımda bir kere ps oynadım hocam oda yalandan arkadaşın evinde. Modları arasındaki görüntü farkını detaylı incelemedim hiç

Tr den PS alacağına kesinlikle YD pro al.

Tr den düz mü pro mu diye sorsaydın pro almaya bence gerek yok 2027 de PS6 cıkacak diyorlar onu beklemek daha mantıklı derdim. Ama yurtdisindan getirme imkanın varsa herturlu ordan al. Ordan düz de alabilirsin minimum tutarla

Tr den PS alacağına kesinlikle YD pro al.

Tr den düz mü pro mu diye sorsaydın pro almaya bence gerek yok 2027 de PS6 cıkacak diyorlar onu beklemek daha mantıklı derdim. Ama yurtdisindan getirme imkanın varsa herturlu ordan al. Ordan düz de alabilirsin minimum
Yd den bir ihtimal getirebilirim o da gelecek kişinin ne zaman geleceği ve kabul edip etmeyeceği önemli

Hocam 30 FPS sana hep sıkıntı olacaksa PS alma bence çünkü çoğu oyun 30 FPS'de çalışır. bence slim al geç zaten pc çıkınca oynarsın bende öyle yapıyorum mesela slim almıştım şimdi oradan oynayacam pc çıkınca birde orada alacam

Hocam 30 FPS sana hep sıkıntı olacaksa PS alma bence çünkü çoğu oyun 30 FPS'de çalışır. bence slim al geç zaten pc çıkınca oynarsın bende öyle yapıyorum mesela slim almıştım şimdi oradan oynayacam pc çıkınca birde orada alacam

2K'da oynuyorum. Performans modunda 30 FPS veren oyuna rastlamadım. Hepsi 60 FPS ve üzeri. Oyun ayarlarında kalite modu seçiliyse 30 FPS olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,368
Üyeler
198,959
Son üye
varzeake

Geri