Kozmetik sorunlar servisi alakadar etmiyor ki.Bundan önce 6 7 ay s25ultra kullandım kılıfsız kullanmama rağmen çizilme oldu bu rleefonu 2 3 k verip koruma aldım onuda mediamarkata taktılar ekranıda yani 14 günde twledonun bu kadar çizilmesi asla normal değil bugün böyleyse 1 ay sonra telefonun kasa çöp olucak hocam yarın servise gittiğimde çözerlerse çözerler yoksa tekrardan thh ye başvuracağım sonuç alıcağımı düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam s25 ultra da hiç dikkatli kullanmadım sadece ekran koruması vardı lens kılıf falan yoktu o çizilmedi bunun çizilmesi anormal zaten 1 haftadır telefon dışarı çıkmıyor hastanede yattığımdan dolayı başka bir şey olduğuna eminim pazartesi servise götüreceğim inşallah çözerler
Orada taktıkları her şey(iteledikleri) oldukça dandik ve çöp ürünler. Kılıf ne bilmiyorum ama orijinal kılıf olduğunu sanmıyorum muhtemelen sert mika gibi malzemeden yapılmış bir kılıf verdiler o kılıfla çizilir tabi..Bundan önce 6 7 ay s25ultra kullandım kılıfsız kullanmama rağmen çizilme oldu bu rleefonu 2 3 k verip koruma aldım onuda mediamarkata taktılar ekranıda yani 14 günde twledonun bu kadar çizilmesi asla normal değil bugün böyleyse 1 ay sonra telefonun kasa çöp olucak hocam yarın servise gittiğimde çözerlerse çözerler yoksa tekrardan thh ye başvuracağım sonuç alıcağımı düşünüyorum
Hocam s25 ultra da hiç dikkatli kullanmadım sadece ekran koruması vardı lens kılıf falan yoktu o çizilmedi bunun çizilmesi anormal zaten 1 haftadır telefon dışarı çıkmıyor hastanede yattığımdan dolayı başka bir şey olduğuna eminim pazartesi servise götüreceğim inşallah çözerler