Merhabalar, Trendyol üzerinden Betaplus satıcısından Asus ROG Strix XG27AQWMG model bir monitör satın aldım. Ürün bana geldi, kargoda bir sıkıntı yoktu. Kutusunu açıp monitörü çıkardığımda monitörün boydan boydan çizik ve ufak da bir noktasının kırık olduğunu gördüm. Ürünü fişe bile takmadan geri kutuya koydum ve satıcıya yazdım. Satıcı benden iade/değişim raporu almam gerektiğini söyledi. Asus ile iletişime geçtim ancak Asus üründe hasar olduğunu bu sebeple bu belgeyi veremeyeceklerini söyledi ve 25 bin TL civarında tahmini tamir ücreti söyledi. Sonrasında satıcıya bu belgeyi alamayacağımı ilettiğimde kargo hasar tespit tutanağı almam gerektiğini ilettiler. Trendyol ve Trendyol Express ile yaklaşık 6 kere görüştüm ve hepsinde kimi aradıysam diğerine yönlendirdi ve kutuda hasar yoksa bu tutanağı veremeyeceklerini ilettiler. Bunu satıcıya ilettiğimde benden tekrar iade/değişim raporu almamı istedi, kısaca başa döndük.
Bu durumda ne yol izlemeliyim? Resmen sıfır aldığım monitör için üzerine 25 bin TL masraf çıkartıldı. Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Bu durumda ne yol izlemeliyim? Resmen sıfır aldığım monitör için üzerine 25 bin TL masraf çıkartıldı. Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.