AMD Ddr5 OEM Sistem Fırsatı

@Altair00 Neden gülme tepkisini kullandığınızı sorgulayabilir miyim? Size göre M.Ö Vatan RAM indirimlerini falan saymak gerekiyor heralde.
Ekran kartı ve soğutucu ederi değil diye gittim en ucuzuyla hesapladïm.
Açıkçası senin bunları tek tek hesaplamanı gerektiren ve "neyle hesaplıyorsunuz onu anlamadım" sorusunu sormana sebep olan kişiye istinaden güldüm ama sen önüne gelene saldıran freni patlamış bi arkadaşa benziyorsun ? :)

Gülmek de mi yasak dostum hayırdır bunun hesabını mı verecez ? Kaldı ki senin tarafındaydım zaten.

hocam ben dün aldım mesela peşin 9 taksitle maximum karta pc hocasının sistemi.

cünkü hem sistem uygundu hemde avantajlıydı. 7500f olsa almazdım mesela.

fakat hayvani bir işlemci farkı varken sence aynı sistemi 7500f li almak saçma değil mi ?
Hocam hangi sistemini aldın? Trendyol diye bir güvensizlik dedikleri için kafam karıştı benden sipariş edecektim

Açıkçası senin bunları tek tek hesaplamanı gerektiren ve "neyle hesaplıyorsunuz onu anlamadım" sorusunu sormana sebep olan kişiye istinaden güldüm ama sen önüne gelene saldıran freni patlamış bi arkadaşa benziyorsun ? :)

Gülmek de mi yasak dostum hayırdır bunun hesabını mı verecez ? Kaldı ki senin tarafındaydım zaten.
Buranın beğenmeme tepkisi gülme tepkisi oluyor. O yüzden yanlış anlaşılması normal.

Buranın beğenmeme tepkisi gülme tepkisi oluyor. O yüzden yanlış anlaşılması normal.
Bence sorunu biraz ruh halinde bulmalısın zira senin gibi düşünen biri için son yazdığın beyan aslında gülmelikti.

Öyle bir durum varsa da çömezliğime ver bundan sonra forumda ifade atarken dikkat ederim buna herkes için aynı şey geçerliyse..

Link atabilirmisin aldığın sistemi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hangi sistemini aldın? Trendyol diye bir güvensizlik dedikleri için kafam karıştı benden sipariş edecektim

bunu aldım hocam. 1 tb gen4. cl30 ram. 16 gb vram ekran kartı 7500x3d falan baya uygun geldi bana 9 taksite.

Bence sorunu biraz ruh halinde bulmalısın zira senin gibi düşünen biri için son yazdığın beyan aslında gülmelikti.

Öyle bir durum varsa da çömezliğime ver bundan sonra forumda ifade atarken dikkat ederim buna herkes için aynı şey geçerliyse..
Bu forumda bu tarz elemanlar çok, o yüzden yanlış anlamam normal. Yazdığım şeye bakarsan eğer "size göre M.Ö Vatan RAM indirimlerini falan saymak gerekiyor heralde" yazıyor. Bu tarz elemanlar gidiyor "işte şu tarihte 6 bin TL'ye RAM satıldı" "Sahibinden'den sıfır ekran kartı alın" "şunun maksimum ederi bu" vb. diyor ve öyle hesaplama yapıyor.

Ayrıca gülme tepkisi bu forumda beğenmeme tepkisi olmadığı için yanlış bilgi veren kişilere kullanılıyor. Bu tarz elemanlar işlerine gelmeyince de sürekli kullanıyor.

Bu forumda bu tarz elemanlar çok, o yüzden yanlış anlamam normal. Yazdığım şeye bakarsan eğer "size göre M.Ö Vatan RAM indirimlerini falan saymak gerekiyor heralde" yazıyor. Bu tarz elemanlar gidiyor "işte şu tarihte 6 bin TL'ye RAM satıldı" "Sahibinden'den sıfır ekran kartı alın" "şunun maksimum ederi bu" vb. diyor ve öyle hesaplama yapıyor.

Ayrıca gülme tepkisi bu forumda beğenmeme tepkisi olmadığı için yanlış bilgi veren kişilere kullanılıyor. Bu tarz elemanlar işlerine gelmeyince de sürekli kullanıyor.
Evet anlıyorum ama şunu da bence göz önünde bulundur bence nerdeyse 11000 mesaj atmışsın o şekilde insanlar her zaman olacak ve hala o m.ö belleklerinde yaşamaya devam edecekler anlamış olman gerekiyor artık.

Mesela zamanında şu rami almadığım için pişmanım ama kim bilirdi ki 7-8 k'ya satılan bişeyin 10 kat fiyatının artacağını ben bu durumu kanıksadım ama bazı arkadaşlar asla anlamayacak hala kaçıp giden Vatan ram indirimleri üzerinden veya geçen yılki şartlar üzerinden fiyat belirlemeye çalışacak onları da anlayışla karşılıyorum gülme ifademi geri çektim seni de gayet iyi anladım. Ben senin gibi bu zihniyetle hareket eden insanlara laf anlatmaya çalışmayı bırakalı çok oluyor o yüzden yüreğine sağlık. DA'nde de yeniyim alışacam kültürüne inşallah :)

11000 mesaj atmışsın o şekilde insanlar her zaman olacak ve hala o m.ö belleklerinde yaşamaya devam edecekler anlamış olman gerekiyor artık.
Ben bu forumu kullanmıyorum zaten. 40 yılın başı girdim yine karşılaşılan tablo aynıydı.
Yeni bir üye olmana rağmen bu zihniyetten değilsin ve bunlarla mücadele ediyorsun, helal olsun.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunu aldım hocam. 1 tb gen4. cl30 ram. 16 gb vram ekran kartı 7500x3d falan baya uygun geldi bana 9 taksite.
Bende bu kasayı sipariş etmeyi düşünüyorum. Ama trendyoldan olunca ramin markası bilmem şu bu diyenler kafamı karıştırdı

Fiyat neden yazmıyorsunuz ben anlamıyorum gerçekten. şu an 70.999 TL bitmiş mi indirim

Geri