🔥İndirim Miniled Nextstar Ye-75ıdwg11 75inc 52.999tl

eneskaya6

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,940

En uygun 75 miniled

1782738414333.webp

Son düzenleme:
İki adet next tv var.
Biri 58 qled
Diğer 55 mini Led.
İyi fiyata aldık fakat şimdi next almazdım. Bana gelen mini Led de çıta ile ekran arası boşluk var. Değişim yapmadım. Ürünlerinin %10u fabrika montaj sorunlu bence.
Alırsam 144 HZ diğer bilinen markaları alırım.
Not: Next kötüdür demiyorum. Sadece satılan ürünler montaj sorunlu olabiliyor. Fiyat çok uygunsa alınabilir. Mini ledi güzel, görüntü hoş. Oyun performansı da gayet yerinde.

Iffalcon 65U95A ile YE-65IDWP14 arasında hangisini tavsiye edersiniz?

Next almış birisi olarak ben next'in kalite kontrolünden memnun kalmadım...
Ses muazzam. Görüntü akıyor.
(Bendekinin ekranı LG'di)
Lakin bu ürünü kalite kontrolden nasıl okeylemişler aklım almıyor. Panelin içinde kocaman bant parçası vardı. Alt çerçeve arasında serçe parmağımın girebileceği kadar boşluk var. Bide ekranın içinde kocaman izler var. Maç izlerken falan seyir zevkini kaçırıyor.
Yerli olsun dedik anakartı vs tr de birleştiriyorlar vs. Yerli istihdama destek olalım dedik. Ama bendeki ürünün böyle gelmesi fikrimi yeniden sorgulattı.

10inc büyük fark. İnç farkı önemli geri kalan özellikler mi onu siz belirlemelisiniz.
65-65 kıyas olsaydı iffalcon ama 75-65 kıyası kisiye odaya kullanım amacına göre degisir.

Lakin bu ürünü kalite kontrolden nasıl okeylemişler aklım almıyor. Panelin içinde kocaman bant parçası vardı. Alt çerçeve arasında serçe parmağımın girebileceği kadar boşluk var. Bide ekranın içinde kocaman izler var. Maç izlerken falan seyir zevkini kaçırıyor.
Yerli olsun dedik anakartı vs tr de birleştiriyorlar vs. Yerli istihdama destek olalım dedik. Ama bendeki ürünün böyle gelmesi fikrimi yeniden sorgulattı.
Kronik bir sorun değildir diye düşünüyorum, sinir bozucu bir durummuş. Geçmiş olsun. 🙏 Aklımdayken sorayım; Yansıma konusunda düşünceleriniz neler, TV konum olarak yandan bayağı bir ışık alacak gün içerisinde.

10inc büyük fark. İnç farkı önemli geri kalan özellikler mi onu siz belirlemelisiniz.
65-65 kıyas olsaydı iffalcon ama 75-65 kıyası kisiye odaya kullanım amacına göre degisir.
İki model de 65", 65U95A modelini almak üzereydim ancak Next'in bu konuda da paylaşılan modeli ilgimi çekti. 65U95A'dan devem edeceğim gibi görünüyor.

Geri dönüşleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

Kronik bir sorun değildir diye düşünüyorum, sinir bozucu bir durummuş. Geçmiş olsun. 🙏 Aklımdayken sorayım; Yansıma konusunda düşünceleriniz neler, TV konum olarak yandan bayağı bir ışık alacak gün içerisinde.

İki model de 65", 65U95A modelini almak üzereydim ancak Next'in bu konuda da paylaşılan modeli ilgimi çekti. 65U95A'dan devem edeceğim gibi görünüyor.

Geri dönüşleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
Bendeki panel aşırı yansıtıyor

Next markasından uzak durunuz. Yapay zeka görüntü işleme motoru olmayan fason üretim yapan bir firma. Çamur gibi görüntüyle tv izler takılmalar yaşarsınız sürekli. En aşağı iffalcon tercih edin bütçe olarak sınırınız varsa.

Geri