Panel markası farklı.Bunu 65 iyle 75 arasında mi dimming farkı vardı
Wow süper miniledi de cikmis yeni gordum ben https://amzn.eu/d/0bvQOl7y
Tabi ki iffalconIffalcon 65U95A ile YE-65IDWP14 arasında hangisini tavsiye edersiniz?
Next almış birisi olarak ben next'in kalite kontrolünden memnun kalmadım...Iffalcon 65U95A ile YE-65IDWP14 arasında hangisini tavsiye edersiniz?
10inc büyük fark. İnç farkı önemli geri kalan özellikler mi onu siz belirlemelisiniz.Iffalcon 65U95A ile YE-65IDWP14 arasında hangisini tavsiye edersiniz?
iffalcon burasıIffalcon 65U95A ile YE-65IDWP14 arasında hangisini tavsiye edersiniz?
Kronik bir sorun değildir diye düşünüyorum, sinir bozucu bir durummuş. Geçmiş olsun.Next almış birisi olarak ben next'in kalite kontrolünden memnun kalmadım...
Ses muazzam. Görüntü akıyor.
(Bendekinin ekranı LG'di)
Lakin bu ürünü kalite kontrolden nasıl okeylemişler aklım almıyor. Panelin içinde kocaman bant parçası vardı. Alt çerçeve arasında serçe parmağımın girebileceği kadar boşluk var. Bide ekranın içinde kocaman izler var. Maç izlerken falan seyir zevkini kaçırıyor.
Yerli olsun dedik anakartı vs tr de birleştiriyorlar vs. Yerli istihdama destek olalım dedik. Ama bendeki ürünün böyle gelmesi fikrimi yeniden sorgulattı.
İki model de 65", 65U95A modelini almak üzereydim ancak Next'in bu konuda da paylaşılan modeli ilgimi çekti. 65U95A'dan devem edeceğim gibi görünüyor.10inc büyük fark. İnç farkı önemli geri kalan özellikler mi onu siz belirlemelisiniz.
65-65 kıyas olsaydı iffalcon ama 75-65 kıyası kisiye odaya kullanım amacına göre degisir.
Bendeki panel aşırı yansıtıyorKronik bir sorun değildir diye düşünüyorum, sinir bozucu bir durummuş. Geçmiş olsun.Aklımdayken sorayım; Yansıma konusunda düşünceleriniz neler, TV konum olarak yandan bayağı bir ışık alacak gün içerisinde.
İki model de 65", 65U95A modelini almak üzereydim ancak Next'in bu konuda da paylaşılan modeli ilgimi çekti. 65U95A'dan devem edeceğim gibi görünüyor.
Geri dönüşleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
Next markasından uzak durunuz. Yapay zeka görüntü işleme motoru olmayan fason üretim yapan bir firma. Çamur gibi görüntüyle tv izler takılmalar yaşarsınız sürekli. En aşağı iffalcon tercih edin bütçe olarak sınırınız varsa.Next almış birisi olarak ben next'in kalite kontrolünden memnun kalmadım...
Ses muazzam. Görüntü akıyor.
(Bendekinin ekranı LG'di)
Lakin bu ürünü kalite kontrolden nasıl okeylemişler aklım almıyor. Panelin içinde kocaman bant parçası vardı. Alt çerçeve arasında serçe parmağımın girebileceği kadar boşluk var. Bide ekranın içinde kocaman izler var. Maç izlerken falan seyir zevkini kaçırıyor.
Yerli olsun dedik anakartı vs tr de birleştiriyorlar vs. Yerli istihdama destek olalım dedik. Ama bendeki ürünün böyle gelmesi fikrimi yeniden sorgulattı.