Yeni Ekran Kartı Taktım PC Açılmıyor

Aklıma gelen son şey, peak watt çekimleri. OCCT genelde peak yaptırmaz, TDP ne ise onu çektirir. Ancak GPU'lar milisaniyelik power spike'lar yapabilirler. Bunun dışında deneme yanılma yöntemi izlenmeli diye düşünüyorum kalan son seçenek olarak.

OCCT power testi açıkken, furmark açar mısınız?
yapacak bişey kalmadı o zaman başka

yapacak bişey kalmadı o zaman başka
OCCT'de power testi yerine, combine test yapın. GPU'yu tamamen zorlayan tüm testleri açın, CPU'da linpack'i de açın. Combined halde CPU ve GPU'yu tam olarak yorun bir. GPU da VRAM'i de açmayı unutmayın.

Hani, furmark VRAM'e yüklenme yapmaz. Acaba VRAM ile ilgili bir sorun mu diyeceğim ama; o durumda da genelde arızalı VRAM ekranda görüntü bozulmaları ile kendini belli eder.

1782760919771.webp

OCCT'de power testi yerine, combine test yapın. GPU'yu tamamen zorlayan tüm testleri açın, CPU'da linpack'i de açın. Combined halde CPU ve GPU'yu tam olarak yorun bir. GPU da VRAM'i de açmayı unutmayın.

Hani, furmark VRAM'e yüklenme yapmaz. Acaba VRAM ile ilgili bir sorun mu diyeceğim ama; o durumda da genelde arızalı VRAM ekranda görüntü bozulmaları ile kendini belli eder.
1782760931428.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayarlamamı istediğin özel bi yer var mı ?

Çok garip. Genelde bu durum psu da olur ama arkadaşın dediği gibi kart oyundayken oynak karı gibi olur voltaj çok değişir eğer öyleyse yine psu bu dalgalanma Ile başa çıkamıyor demektir baska ağır oyunlar varsa onlarda da denemek lazım

Çok garip. Genelde bu durum psu da olur ama arkadaşın dediği gibi kart oyundayken oynak karı gibi olur voltaj çok değişir eğer öyleyse yine psu bu dalgalanma Ile başa çıkamıyor demektir baska ağır oyunlar varsa onlarda da denemek lazım
Gta 5 enchanted girip denedim tekrar bu sefer bir sıkıntı çıkarmadı ama şaşırdım bende

Gta 5 enchanted girip denedim tekrar bu sefer bir sıkıntı çıkarmadı ama şaşırdım bende
Hmm oyna bakalım devam et

Bu arada hata verdiği sırada olay görüntüleyici de bir şey çıkmış mı bak bir de Minidump dosyasını kontrol et

Hocam ddu ile rtx 5060 driver kaldırıp rtx 2060 taktım oyunlar açılıyor sıkıntı yok ya kartta bi sıkıntı var gerçekten ya da psu beslemiyor yarın bilgisayarcıya gidicem
Aynen, yarın bir gidin, daha güçlü bir PSU ile bağlayın kasaya dışarıdan. Eğer sorun olmazsa, PSU değişimine gidin. Ama baktınız güçlü bir PSU ile yine aynı sonucu veriyor; kartı iadeye yollayın.

2060 takılıyken olmuyor 5060 takılıyken sadece bu sıkıntı oluyor anladığım kadarıyla o zaman arkadaşlarında dediği gibi psu dalgalanmaları ya kaldıramıyor ya da kart sıkıntılı. Ramlerden de şüphelenmiştim ama 2060 da sorun yok diyorsun.

Hocam ddu ile rtx 5060 driver kaldırıp rtx 2060 taktım oyunlar açılıyor sıkıntı yok ya kartta bi sıkıntı var gerçekten ya da psu beslemiyor yarın bilgisayarcıya gidicem
5060 sıfır mı almıştın yazıldıysa kaçırdım
Düzenleme : 0 mış yazmışsın gördüm başka psu ile dene olmazsa direk iade değişim iste

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,833
Üyeler
199,230
Son üye
ghost0t

Geri