Çözüldü✓ Monitörümde Yatay Çizgiler Var

Reaksiyon skoru
34
Muhtemelen monitörümde böyle bir sorun var renkler hep aynı kalmıyor renkten renge göre böyle yatay çizgiler oluyor sebebi ne olabilir, monitörün garantisi de bitti ne yapmamı önerirsiniz?

1782762756432.webp

1782762711472.webp

uğraşmak istemezsen yeni monitör zamanı gelmiş demektir

hocam sallıyorum ekran full siyah olunca kayboluyor ancak full kırmızı olunca belli oluyor demi çizgiler ? Benim monitöründe kritik sorunu vardı garantide değiştirdim , üst modelini verdiler ama kullansan sorun olmaz herhalde , en azından ben birkaç gün kullanmıştım

monitörün modeli neydi
panel kronik sorunluysa yeni monitör almak daha mantıklı olur
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam sallıyorum ekran full siyah olunca kayboluyor ancak full kırmızı olunca belli oluyor demi çizgiler ? Benim monitöründe kritik sorunu vardı garantide değiştirdim , üst modelini verdiler ama kullansan sorun olmaz herhalde , en azından ben birkaç gün kullanmıştım
Evet hocam genel olarak öyle

Garantisi bittiyse yapacak pek bir şey yok. Aynı sorunlu paneli kullanan 24G2SP modeli vardı bende. 2. senesinden sonra bu şekilde yatay çizgiler çıktığı için garantiye yollayıp iade almıştım. (3 Yıl Garanti)

Garantisi bittiyse yapacak pek bir şey yok. Aynı sorunlu paneli kullanan 24G2SP modeli vardı bende. 2. senesinden sonra bu şekilde yatay çizgiler çıktığı için garantiye yollayıp iade almıştım. (3 Yıl Garanti)
Hocam 2.5 yıl oldu 3 yılsa yine bir şeyler yapabilirim de kutusunu aramam lazım

Geri