🔥İndirim Bundle Paket Kampanyası

Bu nasıl bir bundle ya, hangi arzın talebi bu bundle

Hz. Ali aşkına şuraya bi' tane timer koymak neden akıllarına gelmemiş ya, "o saate özel" diyor. Hangi saat bu ya?
yersen ram alana soğutucu hediye. amerikada microcenter, newegg gibi mağazaların bundle'larını görünce bunlar hiç cezbetmiyor. microcenter ram alana işlemci hediye, işlemci alana anakarthediye, anakart alana ssd hediye gibi gibi bundle kampanyaları yapıyordu. bizde ram alana kuletipi hediye heralde :)
1782814608946.webp

aktif anasayfadaki bundle bak microcenterdaki.

yersen ram alana soğutucu hediye. amerikada microcenter, newegg gibi mağazaların bundle'larını görünce bunlar hiç cezbetmiyor. microcenter ram alana işlemci hediye, işlemci alana anakarthediye, anakart alana ssd hediye gibi gibi bundle kampanyaları yapıyordu. bizde ram alana kuletipi hediye heralde :)
Yahu adam akıllı bi' tower koysa bari. Şu en fazla 60-70W TDP falan soğutur, aşırı çirkin bi' şey bi' de. Yemin ederim ki kardeşler soğutma falan sandım markasını, Cooler Master bile reddediyodur böyle bir ürünü olduğunu

Alıntıyı görüntüle
aktif anasayfadaki bundle bak microcenterdaki.
firmaların indirim yapma gibi bir zorunluluğu yok zaten, ki sinerji yapmış gayet de bundle fiyatları iyi yani. demin stoğu biten de iyiydi diğer bundlelardan da anakart ve psu olanlar iyi. 48gb ram lazım değil kimseye de fiyat olarak iyi. yerel bundle denemesi yani, belki diğer firmalara da örnek olur her şeye b*k atmamak lazım.

250k plus, B860 anakart + güzel bir 16x2'yi -- 32 33 dolaylarına koysa çok kötü olay yaşanır burada

b6425c6e-b2e0-4d1c-b2e4-3a91f20f6722.webp
Bence şahane fiyat beyaz olan sistemi tam satın almak üzereydim forumda karşıma çıkınca direk yapıştırdım😂

Ekler

• 294fd728-df25-4bea-b01d-7fa82f79d6f0.webp
    294fd728-df25-4bea-b01d-7fa82f79d6f0.webp
    66.1 KB · Hit: 88
Yani bu anakart için bence dönülürdü normalde gidip alacağım bir anakart değil ama böyleside alınır şimdi😅

Yani bu anakart için bence dönülürdü normalde gidip alacağım bir anakart değil ama böyleside alınır şimdi😅
Keşke kasalara cam panel koymasalar. Kozmetik kaygımız sıfıra inerdi, eski günlerdeki gibi. Ben de şu an muhtemelen hiçbir artısını kullanmayacağım bir Z890 tepe model için sırf sol tarafındaki soğutucu blokta anime kızı var diye indirim kovalamazdım.

İnanılmaz bir sistem. O cam panelli kasalara 2012-13 senesinde sadece custom sıvı soğutma yapan kişiler erişebilirdi. Gidip yan kapağı kestirip, kendimiz ustalara modlatırdık. Sırf o cam var diye, içerisini yakışıklı/tatlı yapmaya çalışıyoruz.

Şimdi tam tersi, mesh kasa yok. Full mesh'ler de 3 kasa parası.

Ey kapitalizm, beni de ele geçirdin.

• Beğen
Reaksiyonlar: zamn
Geri