Anime Önerisi Lütfen

Reaksiyon skoru
19
Merhabalar birkaç anime izledim ve bunlar gibi sürükleyici iyi hikayesi güzel animasyonları olan animeler olursa güzel olur

İzlediklerim: Naruto,Naruto shippuden,berserk,aot,bleach,demon slayer,death note,solo leveling,tokyo revengers,frieren

Merhabalar birkaç anime izledim ve bunlar gibi sürükleyici iyi hikayesi güzel animasyonları olan animeler olursa güzel olur

İzlediklerim: Naruto,Naruto shippuden,berserk,aot,bleach,demon slayer,death note,solo leveling,tokyo revengers,frieren
jujutsu kaisende izledim

Sword Art Online Sadece ilk 2 serisi gerisini pek beğenemedim.

vinland saga, cowboy bebop, full metal alchemist, hajime no ippo bunları da izleyebilirsin en top animelerdendir ama böyle farklı dünya isekai tarzı istersen re zero, Tate no Yuusha(1.sezon izle bırak), slime datta ken, overlord tarzı animeleri de deneyebilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sword Art Online Sadece ilk 2 serisi gerisini pek beğenemedim.
Son sezonu iyi diyorlar

vinland saga, cowboy bebop, full metal alchemist, hajime no ippo bunları da izleyebilirsin en top animelerdendir ama böyle farklı dünya isekai tarzı istersen re zero, Tate no Yuusha(1.sezon izle bırak), slime datta ken, overlord tarzı animeleri de deneyebilirsin.

Son sezonu iyi diyorlar
vinland saga bir ara basladım 1. sezon bile bitmeden bırakmıstım hocam

Son sezonu iyi diyorlar
baska varmı peki hocam önerebiceğiniz söylediğim animelere benzer yakın özellikte?

hunter x hunter , my hero academia

Haikyuu kesinlikle tavsiye ederim voleybol diyip geçme fanı olursun. İzlediğim en iyi anime Hunter x Hunterdı. Bunlar dışında
Zankyou no terror
Kakegurui
No game no life
Fairy Tail
Hinomaruzumou
Clasroom of the elite
Bungou stray dogs
black clover
One outs
Dororo

Ama hakkaten dibine kadar zamanıma değsin başyapıt izlemek istiyorum diyorsan kesinlikle hunter x hunter ve full metal alchemist izle. Spor animesi seviyorsan da haikyuu bu işin vakkosudur hocam.

Son sezonu iyi diyorlar
tate no yuushayı bi ben mi sevmedim bilmiyorum.

Hocam shounenleri izlemişsiniz hxh , black clover yada zamanım var diyorsanız one piece.
Tokyo revengers e çok benzemese de zaman temalı summer time rendering ve steins gate var ilk 12 13 bölümü dayanırsanız bayağı iyi.
Aksiyon temalı my hero academia, hells paradise, fire force ve fate serisi iyidir. chainsaw man da izleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Haikyuu kesinlikle tavsiye ederim voleybol diyip geçme fanı olursun. İzlediğim en iyi anime Hunter x Hunterdı. Bunlar dışında
Zankyou no terror
Kakegurui
No game no life
Fairy Tail
Hinomaruzumou
Clasroom of the elite
Bungou stray dogs
black clover
One outs
Dororo

Ama hakkaten dibine kadar zamanıma değsin başyapıt izlemek istiyorum diyorsan kesinlikle hunter x hunter ve full metal alchemist izle. Spor animesi seviyorsan da haikyuu bu işin vakkosudur hocam.

hocam ben animecixten izliyorumda orada hxh yok nereden izleyebilirim ücretsiz şekilde acaba

Zankyou no terror
Kakegurui
No game no life
Fairy Tail
Hinomaruzumou
Clasroom of the elite
Bungou stray dogs
black clover
One outs
Dororo

bide sizde vinland saga bitirmelimiyim yarıda bıraktığım bir anime kendisi

Hocam shounenleri izlemişsiniz hxh , black clover yada zamanım var diyorsanız one piece.
Tokyo revengers e çok benzemese de zaman temalı summer time rendering ve steins gate var ilk 12 13 bölümü dayanırsanız bayağı iyi.
Aksiyon temalı my hero academia, hells paradise, fire force ve fate serisi iyidir. chainsaw man da izleyebilirsiniz.

hocam ben animecixten izliyorumda orada hxh yok nereden izleyebilirim ücretsiz şekilde acaba

Vinland saga'nın ilk sezonu çok iyidir 2. sezon da bence iyi ama çok yavaş ilerliyor çoğu kişi sevmiyor o yüszden. kaç bölüm izlediniz bilmiyorum ama eğer ilk sezonu beğenmediyseniz bence izlemeyin.
Tranimeizle yada diziwatch'dan izleyebilirsiniz

Vinland saga'nın ilk sezonu çok iyidir 2. sezon da bence iyi ama çok yavaş ilerliyor çoğu kişi sevmiyor o yüszden. kaç bölüm izlediniz bilmiyorum ama eğer ilk sezonu beğenmediyseniz bence izlemeyin.
Tranimeizle yada diziwatch'dan izleyebilirsiniz
hatırlamıyorum hocam ne kadar izlediğimi baya uzun zaman öncelerde izlemiştim tranimeizleden bakarım o zaman diziwatch kapandı çünkü

https://www.turkanime.tv/anime/hunter-x-hunter-2011 veya

Vinland Sagayı bence kesin izle benim çok hoşuma gitti. İkinci sezon bi tık durgun ama 3.sezonda patlama yapacak muhtemelen. İlk sezonu baya iyiydi aslında sıkılmaman lazım normalde.

1. Seraph of the End

2.Clasroom of the elite

3.Hell's Paradise

4.Noragami

5.Daemons of the Shadow Realm

5.Tougen Anki

6.Karakuri Circus

7.Dr. Stone

8.Petals of Reincarnation

9.Witch Hat Atelier

10.Haikyu

11.FREE!

12.Another

13.Ajin

14.Summertime Render

15.Yakusoku no Neverland

16 Bungou Stray Dogs

17.Tasogare Otome x Amnesia

18.Swort art Online

19.Hanma Baki

20.Mushoku Tensei

bonus : dorora , orient

dahada eklenir aslında bir otaku olarak piyasada bilinen bilinmeyen animeleri izledim , şu an aklıma gelen birde bir sürü türden anime yazmak için ekledim çok bilindikleri eklemedim zaten biliniyor diye sıralama birinci sıradan sonrası random gitti sonra demeyin bu neden 16 diye

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,760
Üyeler
198,390
Son üye
celikman
Geri