❌İndirim Bitti! 🔥 Havit Gamenote H2015 Pro 1699 ₺

2000 altına düşürürler demiştim...
ATK Gear yazılımını kullanabiliyormuşsunuz. ATK Neptune N9 Pro olarak algılıyormuş.

Alıntıyı görüntüle
Siteye girilmiyor ki

Bu fiyata daha iyisini bulamazsınız yapışın

Cloud 3s iade edip bunu aldım 3 gün önce😀😀 inanırmısın bilmem ama cloud 3s den daha iyi geldi hem konfor açısından hem de ses olarak ya da benim cloud 3s ayıplı geldi bilemiyorum ama bu fiyata ses konusunda daha iyisi yoktur sanırım(rekabetçi oyunlar hariç diyebilirim)
Hocam ses kasam konusunda nasıl ve terletme yapıyor mu bunaltıcımı yani

discord da denedim arkadaşlarım sesimin çok kötü geldiğini söylüyor
Kabloyu tam takmamış olabilirsin veya bozuktur. DC ses ayarlarını da kontrol et derim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mis gibi mikrofon

discord da denedim arkadaşlarım sesimin çok kötü geldiğini söylüyor
Krisp, ses izlasyonu vs her şeyi kapat öyle dene

1782841628983.webp

3200 e N9 Pro alanların gözü yaşlı aynı kulaklığın fasonu havitte 1700 :kekw: :kekw:

Rekabetçi oyunlar ile hiç alakam yok, hikayeli oyun oynamak ve film izlemek için uygun bir kulaklık mı sizce? Bir de siteye erişebilen var mı, girmeyi deniyorum son 15-20 dakikadır, tık yok.

Rekabetçi oyunlar ile hiç alakam yok, hikayeli oyun oynamak ve film izlemek için uygun bir kulaklık mı sizce? Bir de siteye erişebilen var mı, girmeyi deniyorum son 15-20 dakikadır, tık yok.
Mchose X9 öneririm fiyat bir tık arttı ama hala bu bantta rakipsiz, kutu içeriğinden iki farklı pad çıkması (soğutma jelli ve kumaş, kaliteli soğutma jelli padler tr de minimum 1000-1200den başlıyor diye biliyorum), driver kalitesi ve driver seçenekleri, ses, malzeme, batarya performansı ve mikrofon kalitesi. Bütçem maks bu diyorsan ATK N9 Pro driverı kullanılıp havit alırım.

maliyetleri maksimum 500-600 lira civarıdır. yazık bu paralara
ATK Neptune N9 Pro alanlara yazık marka ATK diye + 1.5k verdiler 😁😁

Bugün bayağı uzun durdu, 3 CS maçı attım. Ağrı yapmadı. Ama ben ana kulaklık olarak IEM kullanıyorum, ona göre biraz konforsuz kalıyor. Eğer öyle bir kulaklıktan geçeceksen, kulaküstü çok da konforlu değil bence.

Bu arada harbi N9 PRO olarak algılıyor.

Alıntıyı görüntüle
IEM olarak hangi marka model kullanıyorsunuz hocam?

Ya siyahıni alicaktim site acilinca bi anda heyecan yaptim beyazini almisim daha yeni fatk ettim simdide site çöktü 😭

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
2000 altına düşürürler demiştim...
ATK Gear yazılımını kullanabiliyormuşsunuz. ATK Neptune N9 Pro olarak algılıyormuş.

Alıntıyı görüntüle
Paylasmasanız olursunuz zaten amq

Geri