discord da denedim arkadaşlarım sesimin çok kötü geldiğini söylüyorAsıl mikrofonu iyi bence incelemelerine bakıyorum çok temiz ses alıyor
discord da denedim arkadaşlarım sesimin çok kötü geldiğini söylüyorAsıl mikrofonu iyi bence incelemelerine bakıyorum çok temiz ses alıyor
Siteye girilmiyor ki2000 altına düşürürler demiştim...
ATK Gear yazılımını kullanabiliyormuşsunuz. ATK Neptune N9 Pro olarak algılıyormuş.
Alıntıyı görüntüle![]()
Havit Gamenote H2015 Pro 5 Modlu 24ms Kablosuz Oyuncu Kulaklığı - Beyaz
Havit Gamenote H2015 Pro 5 modlu kablosuz oyuncu kulaklığı beyaz modeliyle tarzınızı yansıtın! 24ms ultra düşük gecikme, 53mm biyo-diyafram sürücüler ve 360° uzamsal ses teknolojisi ile oyunun tam merkezinde yer alın. 2 yıl distribütör garantili profesyonel gaming kulaklık havitstore.com.tr'de.www.havitstore.com.tr
Hocam ses kasam konusunda nasıl ve terletme yapıyor mu bunaltıcımı yaniBu fiyata daha iyisini bulamazsınız yapışın
Cloud 3s iade edip bunu aldım 3 gün önceinanırmısın bilmem ama cloud 3s den daha iyi geldi hem konfor açısından hem de ses olarak ya da benim cloud 3s ayıplı geldi bilemiyorum ama bu fiyata ses konusunda daha iyisi yoktur sanırım(rekabetçi oyunlar hariç diyebilirim)
Kabloyu tam takmamış olabilirsin veya bozuktur. DC ses ayarlarını da kontrol et derim.discord da denedim arkadaşlarım sesimin çok kötü geldiğini söylüyor
Krisp, ses izlasyonu vs her şeyi kapat öyle denediscord da denedim arkadaşlarım sesimin çok kötü geldiğini söylüyor
maliyetleri maksimum 500-600 lira civarıdır. yazık bu paralaraKrisp, ses izlasyonu vs her şeyi kapat öyle dene
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
3200 e N9 Pro alanların gözü yaşlı aynı kulaklığın fasonu havitte 1700![]()
![]()
Mchose X9 öneririm fiyat bir tık arttı ama hala bu bantta rakipsiz, kutu içeriğinden iki farklı pad çıkması (soğutma jelli ve kumaş, kaliteli soğutma jelli padler tr de minimum 1000-1200den başlıyor diye biliyorum), driver kalitesi ve driver seçenekleri, ses, malzeme, batarya performansı ve mikrofon kalitesi. Bütçem maks bu diyorsan ATK N9 Pro driverı kullanılıp havit alırım.Rekabetçi oyunlar ile hiç alakam yok, hikayeli oyun oynamak ve film izlemek için uygun bir kulaklık mı sizce? Bir de siteye erişebilen var mı, girmeyi deniyorum son 15-20 dakikadır, tık yok.
ATK Neptune N9 Pro alanlara yazık marka ATK diye + 1.5k verdilermaliyetleri maksimum 500-600 lira civarıdır. yazık bu paralara
IEM olarak hangi marka model kullanıyorsunuz hocam?Bugün bayağı uzun durdu, 3 CS maçı attım. Ağrı yapmadı. Ama ben ana kulaklık olarak IEM kullanıyorum, ona göre biraz konforsuz kalıyor. Eğer öyle bir kulaklıktan geçeceksen, kulaküstü çok da konforlu değil bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada harbi N9 PRO olarak algılıyor.
Alıntıyı görüntüle
Paylasmasanız olursunuz zaten amq2000 altına düşürürler demiştim...
ATK Gear yazılımını kullanabiliyormuşsunuz. ATK Neptune N9 Pro olarak algılıyormuş.
Alıntıyı görüntüle![]()
Havit Gamenote H2015 Pro 5 Modlu 24ms Kablosuz Oyuncu Kulaklığı - Beyaz
Havit Gamenote H2015 Pro 5 modlu kablosuz oyuncu kulaklığı beyaz modeliyle tarzınızı yansıtın! 24ms ultra düşük gecikme, 53mm biyo-diyafram sürücüler ve 360° uzamsal ses teknolojisi ile oyunun tam merkezinde yer alın. 2 yıl distribütör garantili profesyonel gaming kulaklık havitstore.com.tr'de.www.havitstore.com.tr
Siyahında indirim yoktu zatenYa siyahıni alicaktim site acilinca bi anda heyecan yaptim beyazini almisim daha yeni fatk ettim simdide site çöktü![]()