Zorlanıyordur işlemci bir şey olmaz, benim işlemci de öyleydi.Değerleri fazla kontrol etmiyordum en son kontrol ettiğimde işlemci 100 dereceyi görüyor ve %100 kullanılıyordu işlemcinin soğutucusunu değiştirdim ve sıcaklık problemi çözüldü ancak %100 kullanma olayı devam ediyor
İşlemci 12400f ana ekranda bile yüzde 20 30 kullanıyorZorlanıyordur işlemci bir şey olmaz, benim işlemci de öyleydi.
Sistemde virüs falan olmasın tam hız çalışıyor mu işlemci ve arkada işlemci kullanan bir yabancı yazılım var mı?İşlemci 12400f ana ekranda bile yüzde 20 30 kullanıyor
merhaba i5 i7 i3 hangisiydi acabaİşlemci 12400f ana ekranda bile yüzde 20 30 kullanıyor
İ5 hocammerhaba i5 i7 i3 hangisiydi acaba
Nasıl anlayabiliriz onu fazla anlamıyorum ben kusura bakmaSistemde virüs falan olmasın tam hız çalışıyor mu işlemci ve arkada işlemci kullanan bir yabancı yazılım var mı?
hocam malwarebytes indir bedava onla bir kontröl yap ama benim önerim paralı kaspersky la genel tarama yapmaktır malum virüsler işlemcinin cachelerine kadar giriyor ramlere yapışıyor ekran kartınada detaylı bir vidyo çekme şanşınız varmı kullanırken görev yöneticisindeki kullanımları gösterebilceğiniz öyle yardım ederim bide ekstra olarak işlemcinize bakıcam dump atıcak bir uygulama indiririz olmazsaİ5 hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl anlayabiliriz onu fazla anlamıyorum ben kusura bakma
hocam malwarebytes indir bedava onla bir kontröl yap ama benim önerim paralı kaspersky la genel tarama yapmaktır malum virüsler işlemcinin cachelerine kadar giriyor ramlere yapışıyor ekran kartınada detaylı bir vidyo çekme şanşınız varmı kullanırken görev yöneticisindeki kullanımları gösterebilceğiniz öyle yardım ederim bide ekstra olarak işlemcinize bakıcam dump atıcak bir uygulama indiririz olmazsa
hocam malwarebytes indir bedava onla bir kontröl yap ama benim önerim paralı kaspersky la genel tarama yapmaktır malum virüsler işlemcinin cachelerine kadar giriyor ramlere yapışıyor ekran kartınada detaylı bir vidyo çekme şanşınız varmı kullanırken görev yöneticisindeki kullanımları gösterebilceğiniz öyle yardım ederim bide ekstra olarak işlemcinize bakıcam dump atıcak bir uygulama indiririz olmazsa
Herhangi bir oyuna girdiğimde direk 100 oluyor youtubedan video açtığımda 50 yi görüyorNe yaparken tam kullanım görüyorsun?
bilgesayarında virüs var hocam malwarebytes indirip tarama yapıp sonuçları atma ihtimalin varmıdırMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Herhangi bir oyuna girdiğimde direk 100 oluyor youtubedan video açtığımda 50 yi görüyor
ayrıca Windows tuşu + R ye tıklayarak msconfig yazıp ordan önyüklemeye gel gelişmiş seçeneklerden işlemci sayısını fulleMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Herhangi bir oyuna girdiğimde direk 100 oluyor youtubedan video açtığımda 50 yi görüyor
Sitesinde indirme veya satın alma kısıtlamasıyla karşılaştınız diyorbilgesayarında virüs var hocam malwarebytes indirip tarama yapıp sonuçları atma ihtimalin varmıdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca Windows tuşu + R ye tıklayarak msconfig yazıp ordan önyüklemeye gel gelişmiş seçeneklerden işlemci sayısını fulle
bedava şekilde yükleyebilmen lazım iyi kontrol et hocam ayrıca direk format atmanı öneririmSitesinde indirme veya satın alma kısıtlamasıyla karşılaştınız diyor