80.000 TL Ye Kadar Laptop Önerisi

Tyne06exe

80+
Reaksiyon skoru
29
Öncelikle iyi akşamlar dilerim Ben işte çalışıyorum telefondan bir şey bakmak birşeyler araştırmak veyahut dizi/film yayın izlemek ölüm gibi bir şey. bende bir laptop almaya karar verdim benim aklımda bir kaç model var ve bende sizlere sormak istedim. Eğer ki başka bir öneriniz varsa söyleyebilirsiniz. Benim istediğim istediğim zaman dizi film izleyim istediğim zaman yayın izleyim fl studio kullanıyım ara sıra sıkıldığım zaman tatlı tatlı oyun oynayabileyim yeter. Neyse diğer konuya gelelim benim aklımda şu an 3 tane model var

1. ASUS ZENBOOK S16 OLED 32 GB RAM 1 TB SSD

2. MACBOOK AİR M4 24 GB 512 GB SSD 15.3 İNC
https://www.pt.com.tr/macbook-air-15-inc-m4-10cpu-10gpu-24gb-512gb-gok-mavisi-mc7d4tu-a ( ama bunu alırsam biraz içim acır 80.000 tl ye 60 hz ekran aldığım için ama fan olmadığı için sessiz bu güzel bir şey)

3. 2. EL MACBOOK PRO M5 / M4 / M4 PRO

AKLIMDA BUNLAR VAR MACBOOKLAR ÇOK GÜZEL AMA OYUN KONUSU BİRAZ SIKINTILI ASUSUN ZENBOOK'U GÜZEL 32 GB RAMİ VAR 1 TB SSD VAR İŞLEMCİSİDE GAYET OK AMA BİRAZ ARAŞTIRDIĞIMDA BAZILARI ÇOK MEMNUN AMA BAZILARIDA ÇOK ŞİKAYETCİ ÇOK ISINIYO DİYEN VAR 3 4 AY SONRA MENTEŞELERİNDEN SES GELMEYE BAŞLIYO DİYEN VAR MÜŞTERİ HİZMETLERİ İYİ DEĞİL İLGİLENMİYOR DİYEN VAR KARARSIZ KALDIM BİLEMİYORUM SİZLERE SORMAK İSTEDİM SİZİN BUNLARDAN DAHA İYİ BİR MODEL ÖNERİNİZ VARSA ÖNEREBİLİRSİNİZ İYİ SOSYALLER.

Bütçe 80000 dediğin için bunu paylaşıyorum. Film/Dizi çok rahat izletir:D

ben pek oyuncu laptopu istemiyorum ya bana daha çok oled 120 hz güzel bir tatlı HAFİF bir laptop istiyorum ya

Macbook pro m4 yok mu bu fiyat bandinda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yoksa git 2. El alabilirsin mpro m4 veya m5

Fiyatlara bakmadim ama iyi bir modeldir. Fiyat uygunsa alinabilir bende düz m4 var baya memnunum ama m4 pro 24 gb ram ile daha iyi oneririm.
kral sana sorularım olacak sen oyun oynuyormusun macbookta neler oynuyosun eğer oynuyorsan ve sence macbooku almaya gittiğim zaman nelerine bakmalıyım bunları cevaplarsan çok iyi olur

kral sana sorularım olacak sen oyun oynuyormusun macbookta neler oynuyosun eğer oynuyorsan ve sence macbooku almaya gittiğim zaman nelerine bakmalıyım bunları cevaplarsan çok iyi olur
Kral pek oyun oynamiyorum oyun bilgisayarim var. Roblox, minecraft fln aciyor onun disinda bazi pyunlari direk acmaz bazilarini emulatorle acar native degil ondan iyi performans vermez. Kontrol olarak ben 0 aldım ondan tam bilmiyorum ama videolara bakabilirsij.

Kral pek oyun oynamiyorum oyun bilgisayarim var. Roblox, minecraft fln aciyor onun disinda bazi pyunlari direk acmaz bazilarini emulatorle acar native degil ondan iyi performans vermez. Kontrol olarak ben 0 aldım ondan tam bilmiyorum ama videolara bakabilirsij.
usta bir şey sormak istiyorum bu zenbook s16 iyi mi? bir bilgin varmı ben zenbook alıyım diyorum bakıyorum da hem ihtiyaçlarımın hepsini karşılıyo gibi duruyo

usta bir şey sormak istiyorum bu zenbook s16 iyi mi? bir bilgin varmı ben zenbook alıyım diyorum bakıyorum da hem ihtiyaçlarımın hepsini karşılıyo gibi duruyo
Ben zenbookla cok arasinda kalmistim ama sarj olarak super degil macler kadar diye biliom, islemcisi ve ekran karti da mac ile yarisamaz ve ekrani cok yanisitiyor diye duydum cok fazla kisiden. "Glossy" diye geciyir.

Ben zenbookla cok arasinda kalmistim ama sarj olarak super degil macler kadar diye biliom, islemcisi ve ekran karti da mac ile yarisamaz ve ekrani cok yanisitiyor diye duydum cok fazla kisiden. "Glossy" diye geciyir.
ekranı yansıtması benim için problem değil ya günde 1 kere şarja taksam yeter eğer kronik bir sorunu yoksa benim kullanım amacıma göre bence zenbook daha mantıklı gibi geliyo sen ne düşünüyorsun? bir de pek 2. el işine girmeyi sevmiyom biliyon mu sakat iş

Geri