Acil Psu ve Kasa Yardımı

eboş

80+
Reaksiyon skoru
0
9070 xt 16 gb vram işlemci 7 9700x viper venom cl 30 6000 mhz Lexar NQ790 1 TB M.2 SSD msi pro b850m p Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm acil bu kasaya psu ve kasa lazım

Bütçe

Son düzenleme:

Bunu alın hocam A tier bir psu emin olarak bundan iyi bu fiyata psu bulamazsınız

Kasa olarak ta bunu alın yanında 5 adet fanlarıyla geliyor toplam 11-12k falan çünkü aklıma bu kasa geldi çok hoşuma gidiyor belki fiyatda daha iyisini bulursunuz kasa olarak ama kesinlike psu olarak bunu alın hocam

Bunu alın hocam A tier bir psu emin olarak bundan iyi bu fiyata psu bulamazsınız

Kasa olarak ta bunu alın yanında 5 adet fanlarıyla geliyor toplam 11-12k falan çünkü aklıma bu kasa geldi çok hoşuma gidiyor belki fiyatda daha iyisini bulursunuz kasa olarak ama kesinlike psu olarak bunu alın hocam
Cratos daha iyi hocam iç bileşeni bu fiyatta alınabilecek en iyisi A tier

Hocam iç bileşenlerini bilemem ama Enermax Bildiğimiz gibi a tier sessiz mükemmel çalışan hiçbir eksisi olmayan en fiyat performans psu testleri yapılmış birsürü kullanıcı kullanmış enermaxda yılların markası Japon kapasitör Gold psu verimliliğini tam anlamıyla verebiliyor

Ben bildiğimi önerdim psu bu sen Aralarında ne kadar fark olur bilemem ama cratos u ben ilk defa duydum benim seçeneğim kesinlikle enermax olurdu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca araştırmalarıma göre daha kaliteli olan Enermax çıkıyo belki bu konuda bilgilisindir ama Cratos o kadar iyi bir gold sertifika bir psu deilmiş
5 yıl garanti çok iyi kablolar verilmediği söyleniyor onun dışında bir - bulamadım yada + bulamadım

Son düzenleme:
Hocam iç bileşenlerini bilemem ama Enermax Bildiğimiz gibi a tier sessiz mükemmel çalışan hiçbir eksisi olmayan en fiyat performans psu testleri yapılmış birsürü kullanıcı kullanmış enermaxda yılların markası Japon kapasitör Gold psu verimliliğini tam anlamıyla verebiliyor

Ben bildiğimi önerdim psu bu sen Aralarında ne kadar fark olur bilemem ama cratos u ben ilk defa duydum benim seçeneğim kesinlikle enermax olurdu

Ayrıca araştırmalarıma göre daha kaliteli olan Enermax çıkıyo belki bu konuda bilgilisindir ama Cratos o kadar iyi bir gold sertifika bir psu deilmiş
5 yıl garanti çok iyi kablolar verilmediği söyleniyor onun dışında bir - bulamadım yada + bulamadım
İç yapı olarak iki güç kaynağı da (Enermax Revolution D.F. X ve Raijintek Cratos) aynı üreticinin (SANR/CWT) birebir aynı iç platformunu (CM-Z) kullanır. Yani performans, koruma devreleri ve bileşen kalitesi olarak aralarında teknik bir üstünlük yoktur. Kablo daha çok ve kablo güç girişi daha fazla.

D.F.X üst seviye bir enermax yani revolutiondan üst

Önemli olan iç yapısı ve ne barindirdigi marka sadece ona ismini damga bastırıyor veyahut bır kac değişiklik yapar o kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,724
Üyeler
198,618
Son üye
Samet10y
Geri