❌İndirim Bitti! Phılıps Evnıa Monitörler 1000-2000-4000-10000 ₺ Aralığı

Son zamanda artması normal değil hemde insanların en çok istediği ürünler, niye gidip kimsenin ihtiyacı olmayan bir ürün düşmüyor da ram vs düşüyor?
Dostum yalnızca GECE SAATLERİ demeyi unutmuşsun :D
THHye gtimek senin hakkın ama boşuna uğraşırsın çünkü sen sadece kendini koruyan kanuna bakıyorsun bunun bir de karşı tarafı var.TBK Madde 30 "Sözleşme kurulurken esaslı yanılmaya düşen taraf, sözleşme ile bağlı olmaz".
Hocam ben de diyorum ki, bu kıvılcımı ben başlatmazsam benim haklarımla onların hakkı kapışamaz. Uğraşmaya değmez demişsiniz daha önce THH başvurusu yaptınız mı? 15 dakikada online olarak e-Devlet aracılığıyla yapıyorsunuz ve haber gelmesini bekliyorsunuz. Bu kadar. O yüzden her türlü deneyeceğim.

1782897058143.webp

80k lık ürünü 1k ya gonderdı amazon bunuda gonderırdı emin ol
Karşılaştırdığın satıcılar arasında dağlar kadar fark var itopya amazonun tırnağı bile olamaz o yüzden böyle bir karşılaştırma anlamsız.

Amazon ile itopyayı kıyaslamanız saçma dünkü satışlardan çok zarar meydana gelir. İtopya bundan kötü etkilenir amazonun bütçesini bile sarsmaz o indirim. Bende aldım ama iptal gelirsede yakınmam her ürünün fiyatı bellidir

Gelirse indirimli IPS monitörler gelir gibi anca, bence OLED'lerin mümkünatı yok gibi bence.

Hocam ben de diyorum ki, bu kıvılcımı ben başlatmazsam benim haklarımla onların hakkı kapışamaz. Uğraşmaya değmez demişsiniz daha önce THH başvurusu yaptınız mı? 15 dakikada online olarak e-Devlet aracılığıyla yapıyorsunuz ve haber gelmesini bekliyorsunuz. Bu kadar. O yüzden her türlü deneyeceğim.
Kıvılcımı siz başlatmıyorsunuz hocam sizden önce bu tarz milyonlarca başvuru olmuştur sonucu belli o yüzden diyoruz zaten uğraşmaya değmez diye.Evet 15 dk ya bile değmez benim kanaatimce.Piyangodan az şansınız var.

thh kararının mahkemeye gidip dava olarak donme olasılıgıda var onuda unutma başvuru yaparken

indirim paylaşılınca gece sürprizleri mi gece indirimleri mi öyle bir şey yazıyordu itopyanın sayfasında. Belki onun içine dahildir

Geri