Dukeler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 528
link?80k lık ürünü 1k ya gonderdı amazon bunuda gonderırdı emin ol
link?80k lık ürünü 1k ya gonderdı amazon bunuda gonderırdı emin ol
Dostum yalnızca GECE SAATLERİ demeyi unutmuşsunSon zamanda artması normal değil hemde insanların en çok istediği ürünler, niye gidip kimsenin ihtiyacı olmayan bir ürün düşmüyor da ram vs düşüyor?
Hocam ben de diyorum ki, bu kıvılcımı ben başlatmazsam benim haklarımla onların hakkı kapışamaz. Uğraşmaya değmez demişsiniz daha önce THH başvurusu yaptınız mı? 15 dakikada online olarak e-Devlet aracılığıyla yapıyorsunuz ve haber gelmesini bekliyorsunuz. Bu kadar. O yüzden her türlü deneyeceğim.THHye gtimek senin hakkın ama boşuna uğraşırsın çünkü sen sadece kendini koruyan kanuna bakıyorsun bunun bir de karşı tarafı var.TBK Madde 30 "Sözleşme kurulurken esaslı yanılmaya düşen taraf, sözleşme ile bağlı olmaz".
link?
Karşılaştırdığın satıcılar arasında dağlar kadar fark var itopya amazonun tırnağı bile olamaz o yüzden böyle bir karşılaştırma anlamsız.80k lık ürünü 1k ya gonderdı amazon bunuda gonderırdı emin ol
bende amazon olsa gonderırdı itopya gunahını vermez yazdım 2 mesaj ustteKarşılatırdığın satıcılar arasında dağlar kadar fark var itopya amazonun tırnağı bile olamaz o yüzden böyle bir karşılaştırma anlamsız.
Pardon yanlış okumuşumbende amazon olsa gonderırdı itopya gunahını vermez yazdım 2 mesaj ustte
Kıvılcımı siz başlatmıyorsunuz hocam sizden önce bu tarz milyonlarca başvuru olmuştur sonucu belli o yüzden diyoruz zaten uğraşmaya değmez diye.Evet 15 dk ya bile değmez benim kanaatimce.Piyangodan az şansınız var.Dostum yalnızca GECE SAATLERİ demeyi unutmuşsun
Hocam ben de diyorum ki, bu kıvılcımı ben başlatmazsam benim haklarımla onların hakkı kapışamaz. Uğraşmaya değmez demişsiniz daha önce THH başvurusu yaptınız mı? 15 dakikada online olarak e-Devlet aracılığıyla yapıyorsunuz ve haber gelmesini bekliyorsunuz. Bu kadar. O yüzden her türlü deneyeceğim.
Bence gelirse hepsi gelir diğer türlü haksızlık olur ben ihtiyacım olan 24inç 260hz olanı aldım 2. monitör yapacağım gelirseGelirse indirimli IPS monitörler gelir gibi anca, bence OLED'lerin mümkünatı yok gibi bence.
thh kararının mahkemeye gidip dava olarak donme olasılıgıda var onuda unutma başvuru yaparkenDostum yalnızca GECE SAATLERİ demeyi unutmuşsun
Hocam ben de diyorum ki, bu kıvılcımı ben başlatmazsam benim haklarımla onların hakkı kapışamaz. Uğraşmaya değmez demişsiniz daha önce THH başvurusu yaptınız mı? 15 dakikada online olarak e-Devlet aracılığıyla yapıyorsunuz ve haber gelmesini bekliyorsunuz. Bu kadar. O yüzden her türlü deneyeceğim.