❌İndirim Bitti! Phılıps Evnıa Monitörler 1000-2000-4000-10000 ₺ Aralığı

Umarım doğrudur, direkt THH'ye verebilirim.
Umarım yanlıştır, ürün gelir ihtiyacı olana ucuz fiyattan veririm ikimizin de işi görülür.

Her türlü worth.
çok eminsin kendinden bu ozguven nereden geliyor merak ettim 6k lık monitore 800 liradan aldıgın icin thh senimi haklı bulucak :LOL:

Bu kadar kötü niyetli olmayın konudakiler, fazlasıyla çıkar sizden başka yerlerden 😁

İptal geldi beyler aradilar simdi sans denedik :)

çok eminsin kendinden bu ozguven nereden geliyor merak ettim 6k lık monitore 800 liradan aldıgın icin thh senimi haklı bulucak :LOL:
Hocam THH haklı bulur haksız bulur orasını bilemem. Ancak son dönemde bu "entegrasyon hatası" olayı çok arttı. Bugünkü indirimden ben faydalanırım, ihtiyacım olan bir şeydir iptal edilince benim canım çok sıkılır. Yarın sizlerin ihtiyacınız olan bir ürün indirime girer, hevesle alırsınız "entegrasyon hatası" derler sizler üzülürsünüz.

Bunun da denetlemesi daha sıkı yapılmalı düşünüyorum. Bu şekilde tüketici için de bir çok olumsuzluk doğmaya başlıyor. Sürekli "entegrasyon hatası" diyerek ürünleri iptal etmeye başladılar. Ben bu ürün bazında konuşmuyorum. Ancak bu çok yapılmaya başlandı diye düşünüyorum.

Arkadaşlar bence İtopya bu kadar alçalacak ve küçük hesaplar yapacak bir firma değil.

Yani bilerek fiyat düşürüp siteye hit kazandırıp google da üste çıkacak. Sonrasında gelen paraları günlük, gecelik işletecek.

Yapılan insani bir hatanın olduğunu düşünüyorum. tabii ki kanunlar çerçevesinde herkes hakkını aramakta özgür.
Kredi kartıyla satılan ürünün hemen hesaba düşeceğini zannediyorlar.

Hocam THH haklı bulur haksız bulur orasını bilemem. Ancak son dönemde bu "entegrasyon hatası" olayı çok arttı. Bugünkü indirimden ben faydalanırım, ihtiyacım olan bir şeydir iptal edilince benim canım çok sıkılır. Yarın sizlerin ihtiyacınız olan bir ürün indirime girer, hevesle alırsınız "entegrasyon hatası" derler sizler üzülürsünüz.

Bunun da denetlemesi daha sıkı yapılmalı düşünüyorum. Bu şekilde tüketici için de bir çok olumsuzluk doğmaya başlıyor. Sürekli "entegrasyon hatası" diyerek ürünleri iptal etmeye başladılar. Ben bu ürün bazında konuşmuyorum. Ancak bu çok yapılmaya başlandı diye düşünüyorum.
aynısı banada olsa uzulurum geçerim diyelimki yarı fiyatı olsun thh açarım ama bukadar uçuk farka açmam sonuç kesin çunku denetlenmesi yapılmalı onda haklısınız ama thhden bir şey cıkmaz

İptal geldi beyler aradilar simdi sans denedik :)
herif benle kafa buldu sövmemek için zor durdum ismi aklımda itopya mağazalarını tek tek gezip bulacam olm seni. herif elinden bir şey gelmez ben iptal edecem nereye şikayet ediyorsan et diyor , diyorum parasını ödedim gönderin diyorum yok diyor göndermiycez. feci kuruldum şuan bulduğum yerde dövecem onu.

Bugun iade yapilacagini kim soyledi ? 2 gun bekletse 1 milyona 35k veriyor ekonomi bilmedigin burdan belli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynen reis 20k lik rami 10k ya verdi suanda 96k olan gskill ramleri adamlar 30k dan verdi sen haklisin dogru biliyorsun :)
Aynen sen 1 gün sonrasına vadeyi boz kredi kartının bakalım ne kadar komisyon veriyorsun. Hayatında ticaret yapmamış insanlar bir de ahkam kesiyor.

Gençler 10.000 TL'ye 49 inch oled monitör mü olur?

Eminönünde hayır için dağıtılan künefeyi yağmalayan dayılar, teyzeler gibi monitörleri yağmalamışsınız. Günah, haram. Bu işin öbür tarafı da var. Hiç mi düşünemessiniz? Yapmayın, etmeyin. Monitörleri geri iade edin.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gençler 10.000 TL'ye 49 inch oled monitör mü olur?

Eminönünde hayır için dağıtılan künefeyi yağmalayan dayılar, teyzeler gibi monitörleri yağmalamışsınız. Günah, haram. Bu işin öbür tarafı da var. Hiç mi düşünemessiniz? Yapmayın, etmeyin. Monitörleri geri iade edin.
2. Dünya Savaşı'nda Türkiye.

yav biz iptal olur olmaz diye bekliyoz hala faiz maiz konuşuyorlar

Geri