Hadi gelir diyordun İtopya aslandı kraldı ne oldu kanka sana gelmez dedik biz gördün işte.incehesap itopya tadını kaçırdı bakam aslan parçası vatan da duruşunu bozacak mı
Vatanın kurucuyu bağımlılık yapıcı maddeden iceri aldılar nakit cash lazım o bu sıra bozmaz stokları boşaltırincehesap itopya tadını kaçırdı bakam aslan parçası vatan da duruşunu bozacak mı
En son göz altındaydı tutuklandı mı o adamVatanın kurucuyu bağımlılık yapıcı maddeden iceri aldılar nakit cash lazım o bu sıra bozmaz stokları boşaltor
yav işte pohpohluyorduk da yemediHadi gelir diyordun İtopya aslandı kraldı ne oldu kanka sana gelmez dedik biz gördün işte.
Aldılar diye biliyorumEn son göz altındaydı tutuklandı mı o adam
Devlet el koycak gibime geliyorvatanı 1-2 aya yandaşlar satın alır orasıda gider elden bi amazon kalır
Karar formlarını da göstersene Saul GoodmanAlıntıyı görüntüle
Dilekçe vermeyin direkt hocam öncelikle firmaya ihtar çekmelisiniz. Ben sizi yönlendireceğim. Cebinizden de 5 kuruş masrafa gereki yok. THH kararı geldiğinde de bu konuya benim yerime KAPAK olarak eklersiniz. 2026 bitmeden monitörünüzü gerekirse icra marifetiyle sökerek almanıza yardım edeceğim. Tüketici mahkemesi ve icra hukuk mahkemesi kararlarını atmıyorum çünkü dediğim gibi art niyet mevcut.
Eleman 36 tl icin basvurmus thh maili acmamıstır 37 tllik elektrik gider diyeKarar formlarını da göstersene Saul Goodman
sadaka olsun diye gondermışlerdir belkı niye oyle dedinEleman 36 tl icin basvurmus thh maili acmamıstır 37 tllik elektrik gider diye