Gta 6 İçin Series S İn Daha Mantıklı Olması

Henry Avery

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
530
düz ps 5 ve ps5 slimin gta 6 yı 30 fps oynatacagı söyleniyor buna bakınca pc ye çıkana kadar oynamak için xbox series s almak daha mantıklı değil mi?
11 k ya cok rahat bulunabiliyor, ekstra olarak oyunu suan series s te 60 fps e zorluyolarmış. Çözünürlük olarak küçük monitörde çok fark görülmez diye düşünüyorum. Televizyon için bilemem.

Son düzenleme:
720P 30fps verirse öp başına koy öyle diyeyim ps5 ile series S arasında dünya kadar güç farkı var ve ps5'de bile 60 fps olmaz gibi duruyor sen düşün
Bende onu diyorum ya zaten kral benim dediğimi niye bana satıyosun

Series S 600p den 1080p'ye upscale çözünürlükte patates grafiklerle 30 fps oynatacaktır muhtemelen. Keyif vermez

Series S 600p den 1080p'ye upscale çözünürlükte patates grafiklerle 30 fps oynatacaktır muhtemelen. Keyif vermez
Diğer oyunlara baktıgında öyle ahım şahım fark gözükmüyor. Npc seviyesinde fark hissedilebilir ancak çözünürlük olarak "küçük monitörlerde(24 inch vs)" çok hissedilecegini düşünmüyorum

düz ps 5 ve ps5 slimin gta 6 yı 30 fps oynatacagı söyleniyor buna bakınca pc ye çıkana kadar oynamak için xbox series s almak daha mantıklı değil mi?
11 k ya cok rahat bulunabiliyor, ekstra olarak oyunu suan series s te 60 fps e zorluyolarmış. Çözünürlük olarak küçük monitörde çok fark görülmez diye düşünüyorum. Televizyon içim bilemem.
kalite çöp olur ps5 60 fps verecek fazla küçümsüyorsunuz.

11 k ya cok rahat bulunabiliyor, ekstra olarak oyunu suan series s te 60 fps e zorluyolarmış. Çözünürlük olarak küçük monitörde çok fark görülmez diye düşünüyorum. Televizyon içim bilemem.
Mantıklı değil Series S de oynadığın Gta 6 ile Ps 5 arasında ciddi farklar olacak oyunları kırpıp yayınlıyorlar ps3 de gta 5 çalışması gibi. Ps3 ile Ps4 gtası aynı değil bazı yerlerde ağaçlar bile yoktu ps3de aynısı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,253
Üyeler
198,724
Son üye
zgyurry

Geri