Bu resim internette her türlü bulunabilir konuyu hortlatmak adına yalan olduğuna inanıyorum
O zaman başka bir poz daha ekleyeyim.
Sinirlenmeyin, üzülmeyin, kıskanmayın. Sadece ve sadece sabredin ve monitörlerin size gelmesine tanıklık edin....
Bu resim internette her türlü bulunabilir konuyu hortlatmak adına yalan olduğuna inanıyorum
Ben de gece görünce anlam veremedim, bi baktım foruma biz çoktan satın aldıktan sonra ve site fark edip stokları sıfırladıktan sonra anlamsız şekilde bu konu açılmış ve 15 sayfa olmuştu çoktan. Bir de bomboş konuya sürekli yazıyorlar sıcak fırsatları işgal ediyor konu sürekli yukarıda, amaç ne anlamadım. Kapatılması lazım bence.Bu konu ürünler bittikten sonra açıldı hala neden devam ediyor anlam veremiyorum
Farklı pozlar da mümkün yapay zeka ile veya başka şekilde şüpheye düşmemek mümkün değilO zaman başka bir poz daha ekleyeyim.
Alıntıyı görüntüle
Sinirlenmeyin, üzülmeyin, kıskanmayın. Sadece ve sadece sabredin ve monitörlerin size gelmesine tanıklık edin....
Aldım kabul ettim 777 bana da 48 inç lg c5 oled tv göndermişler hemen direksiyon setime kurdumO zaman başka bir poz daha ekleyeyim.
Alıntıyı görüntüle
kardeş sen hangi okuldan mezunsunFarklı pozlar da mümkün yapay zeka ile veya başka şekilde şüpheye düşmemek mümkün değil
Aldım kabul ettim 777 bana da 48 inç lg c5 oled tv göndermişler hemen direksiyon setime kurdum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kardeş sen hangi okuldan mezunsun
Lg oled kardeşiyiz artık. Bunda YouTube’daki reklamları nasıl kaldıracağım biliyor musun ya webosu çözemedim ciddi soruyorumİşte bakın. Ahmet Tunç sabretti ve şu an sabrının meyvelerini topluyor.
YouTube premiumLg oled kardeşiyiz artık. Bunda YouTube’daki reklamları nasıl kaldıracağım biliyor musun ya webosu çözemedim ciddi soruyorum
İptal ettim çok zamladılar öğrenci bile çok pahalıYouTube premium![]()
urunleri niye gizledin@Henry Avery @Benimsi @federalper Avukat değilim ama kendinizi gülünç duruma düşürüyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle
Lg oled kardeşiyiz artık. Bunda YouTube’daki reklamları nasıl kaldıracağım biliyor musun ya webosu çözemedim ciddi soruyorum
Google tv tvbox var ona apk kurunca gidiyo reklamlar. Bunda da android olsa keşke gıcık lgBaşkan ben de youtube premium var. Reklam çıkmıyor. Ayrıca bir reklam engellemi yönetim var mı bilemiyorum.