eweadn tank 68 he var alüminyum kasalı daha iyidir bunlardanSorum başlıktaki gibi. Max 3k bütçem var klavye için. Okul açılınca bir süre sonra setup dizeceğim klavye de çok kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi ? Yada o fiyatlara daha iyisi varmı?
https://rationalkeys.com.tr/mchose-ace-60-pro-hall-effect-manyetik-klavye buna bir göz atmanızı tavsiye ederim. Harika bir indirim mevcut şuanda
%75 klavye lazımeweadn tank 68 he var alüminyum kasalı daha iyidir bunlardan
Ben k1 he den yanayım. İşin içine kablosuz girerse neon 75 pro tercih ederim. Çünkü bu fiyat bandında rakipleri beast x 75 falan.Sorum başlıktaki gibi. Max 3k bütçem var klavye için. Okul açılınca bir süre sonra setup dizeceğim klavye de çok kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi ? Yada o fiyatlara daha iyisi varmı?
k1 he daha iyidir bu fiyatta biraz pahalı ama 4300 e ipi qbz75 satılıyo onada bakabilirsin indirim koduyla falan düşüyo ulugamesde bide peşin 3 taksit var her karta çok iyi bi klavye o%75 klavye lazım
Normal koşullarda klavye buydu ama stokları 1.5 ay önce yenilenmişti ama bunu da bitirmişler ne yazık kiBeast x 75 hangisiydi hocam link atma şansınız var mı ?