Öneri Kablosuz Kulaklık Önerisi: Atk Neptune N9 Ultra Vs Jbl Quantum Tws Air

hasan1206

80+
Reaksiyon skoru
8
Selamlar Mevcutta kullandığım kablolu kulak üstü kulaklığın pedleri artık dökülmeye başladı. Hem bu ped dökülmesinden hem de kafa ağrısı/baskı yapmasından dolayı artık çok rahatsız ediyor. Daha hafif ve kablosuz bir modele geçmek istiyorum. Kullanım amacım karışık, hem rekabetçi hem de hikayeli oyunlar/film vs. . Araştırmalarım sonucu bütçeme (3.5 - 4K civarı) göre iki farklı tarz arasında kaldım, kullanan veya bilgisi olanların tavsiyesine ihtiyacım var:

1) ATK Neptune N9 Ultra (Kulak Üstü) Forumlarda çok fazla "dip ses" sorunundan ve sağ-sol ses dengesizliğinden bahsedilmiş. Distribütör de iadede sıkıntı yapıyormuş. Sizce bu riske girilir mi?

2) JBL Quantum TWS Air (Kulak İçi) Yazın terleme derdiyle ve kafaya yaptığı baskıyla uğraşmamak için direkt kulak içi (TWS) modellere geçesim var. Kutusundan çıkan 2.4 GHz Type-C dongle ile PC'de sıfır gecikme veriyormuş. Şarjı dongle modunda 3-4 saat gidiyor diyorlar ama bitince eski kulaklığı'ı yedek olarak takarım diye düşündüm.

Sizce risk alıp ATK'ya mı şans vermeliyim, yoksa kafam rahat etsin deyip JBL kulak içine mi geçmeliyim? Veya bu fiyat bandında (maksimum 4-4.5K) kronik sorunu olmayan başka tavsiyeniz var mıdır? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

Merhaba

İki ürünü de araştırdım dürüst bir
değerlendirme yapayım

ATK Neptune N9 Ultra konusunda bahsettiğin
sorunlar maalesef gerçek ve yaygın forum ve
şikayet sitelerinde dip ses sağ sol denge
sorunu sürekli tekrar eden bir tema Bazı
kullanıcılar sorunsuz kullandığını söylese de
şikayet oranı görmezden gelinemeyecek kadar
yüksek İade konusunda da Wraith distribütörü
gerçekten zorluk çıkarıyor bazı kullanıcılar
ürünü teknik servise göndertmek zorunda
bırakılmış bazılarına da sorun olmadığı
söylenip iade reddedilmiş Bu riski göze
almadan önce iyice düşünmen lazım

JBL Quantum TWS Air için ise asıl sorun
bütçe JBL'in dongle ile PC bağlantısı ve
düşük gecikme iddiaları kullanıcı
yorumlarında doğrulanıyor ama güncel piyasa
fiyatı 4750 TL ile 9500 TL arasında değişiyor
yani senin 3.5-4K bütçenin üzerinde kalıyor
Ayrıca pil ömrü konusunda da şikayetler var
özellikle uzun oyun seanslarında en heyecanlı
anda batarya uyarısı almak can sıkıcı olabiliyor

Bu bütçe ve ihtiyaç için belki üçüncü bir
seçenek düşünmen daha mantıklı olur Logitech
G435 veya benzeri orta segment kablosuz kulak
üstü modellere bakmanı öneririm hem kronik
sorun şikayeti daha az hem bütçene daha uygun
düşer

Senin önceliğin nedir ses kalitesi mi yoksa
konfor ve hafiflik mi ona göre daha net
yönlendirebilirim

Merhaba

İki ürünü de araştırdım dürüst bir
değerlendirme yapayım

ATK Neptune N9 Ultra konusunda bahsettiğin
sorunlar maalesef gerçek ve yaygın forum ve
şikayet sitelerinde dip ses sağ sol denge
sorunu sürekli tekrar eden bir tema Bazı
kullanıcılar sorunsuz kullandığını söylese de
şikayet oranı görmezden gelinemeyecek kadar
yüksek İade konusunda da Wraith distribütörü
gerçekten zorluk çıkarıyor bazı kullanıcılar
ürünü teknik servise göndertmek zorunda
bırakılmış bazılarına da sorun olmadığı
söylenip iade reddedilmiş Bu riski göze
almadan önce iyice düşünmen lazım

JBL Quantum TWS Air için ise asıl sorun
bütçe JBL'in dongle ile PC bağlantısı ve
düşük gecikme iddiaları kullanıcı
yorumlarında doğrulanıyor ama güncel piyasa
fiyatı 4750 TL ile 9500 TL arasında değişiyor
yani senin 3.5-4K bütçenin üzerinde kalıyor
Ayrıca pil ömrü konusunda da şikayetler var
özellikle uzun oyun seanslarında en heyecanlı
anda batarya uyarısı almak can sıkıcı olabiliyor

Bu bütçe ve ihtiyaç için belki üçüncü bir
seçenek düşünmen daha mantıklı olur Logitech
G435 veya benzeri orta segment kablosuz kulak
üstü modellere bakmanı öneririm hem kronik
sorun şikayeti daha az hem bütçene daha uygun
düşer

Senin önceliğin nedir ses kalitesi mi yoksa
konfor ve hafiflik mi ona göre daha net
yönlendirebilirim
Yapay zeka bağlantısını atsan daha iyi olur kral.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence Mchose X9 alın, kumaş ve deri ped ile geliyor.

Kablosuz kulakiçi oyuncu kulaklığı için ₺3500 çok ucuz kalıyor. İyi bir deneyim vermeyecektir, kablolu olur diyorsanız IEM de bir seçenek.

Selamlar Mevcutta kullandığım kablolu kulak üstü kulaklığın pedleri artık dökülmeye başladı. Hem bu ped dökülmesinden hem de kafa ağrısı/baskı yapmasından dolayı artık çok rahatsız ediyor. Daha hafif ve kablosuz bir modele geçmek istiyorum. Kullanım amacım karışık, hem rekabetçi hem de hikayeli oyunlar/film vs. . Araştırmalarım sonucu bütçeme (3.5 - 4K civarı) göre iki farklı tarz arasında kaldım, kullanan veya bilgisi olanların tavsiyesine ihtiyacım var:

1) ATK Neptune N9 Ultra (Kulak Üstü) Forumlarda çok fazla "dip ses" sorunundan ve sağ-sol ses dengesizliğinden bahsedilmiş. Distribütör de iadede sıkıntı yapıyormuş. Sizce bu riske girilir mi?

2) JBL Quantum TWS Air (Kulak İçi) Yazın terleme derdiyle ve kafaya yaptığı baskıyla uğraşmamak için direkt kulak içi (TWS) modellere geçesim var. Kutusundan çıkan 2.4 GHz Type-C dongle ile PC'de sıfır gecikme veriyormuş. Şarjı dongle modunda 3-4 saat gidiyor diyorlar ama bitince eski kulaklığı'ı yedek olarak takarım diye düşündüm.

Sizce risk alıp ATK'ya mı şans vermeliyim, yoksa kafam rahat etsin deyip JBL kulak içine mi geçmeliyim? Veya bu fiyat bandında (maksimum 4-4.5K) kronik sorunu olmayan başka tavsiyeniz var mıdır? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
mevcut kulaklığının modeli ne ve yeni aldıgın kulaklığı sadece bilgisayarda mı yoksa teleon + bilgisayar gibimi kullanıcaksın?

Yapay zeka bağlantısını atsan daha iyi olur kral.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence Mchose X9 alın, kumaş ve deri ped ile geliyor.

Kablosuz kulakiçi oyuncu kulaklığı için ₺3500 çok ucuz kalıyor. İyi bir deneyim vermeyecektir, kablolu olur diyorsanız IEM de bir seçenek.
Hocam önerin için teşekkürler. X9 modelini inceleyeceğim.

Sormak istediğim, V9, S9 ve X9 modelleri arasında neden özellikle X9'u önerdiniz? Kronik sorunsuz olduğu için mi tercih ettiniz, yoksa bizzat deneyimleyip memnun kaldığınız bir model mi?

IEM önerin için de sağ ol, ancak kablosuz rahatlığı benim için öncelik, o yüzden kulak üstü veya TWS tarafında kalacağım.

mevcut kulaklığının modeli ne ve yeni aldıgın kulaklığı sadece bilgisayarda mı yoksa teleon + bilgisayar gibimi kullanıcaksın?
Hocam gamepower mihawk var şu anda eski kulaklıklarımda kabloluydu kablosuza geçmek istiyorum artık telefonda kullanmam sadece bilgisayarda kullanacağım .

Son düzenleme:
TWS alacaksan Arctis Gamebuds modelini öneririm, kullanıyorum ama fiyatı tuzlu. Gerçi ben çok daha ucuza almıştım ama :D

Hocam önerin için teşekkürler. X9 modelini inceleyeceğim.

Sormak istediğim, V9, S9 ve X9 modelleri arasında neden özellikle X9'u önerdiniz? Kronik sorunsuz olduğu için mi tercih ettiniz, yoksa bizzat deneyimleyip memnun kaldığınız bir model mi?

IEM önerin için de sağ ol, ancak kablosuz rahatlığı benim için öncelik, o yüzden kulak üstü veya TWS tarafında kalacağım.
Kumaş ped ile geliyor, ses kaliteleri benzer ürünler zaten muazzam farkları yok. Mchose X9 uygulaması hatta daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,337
Üyeler
198,745
Son üye
raihoku

Geri