Yardım Yeni Sistem İçin Psu Önerisi.

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
3000
MSI MAG A650BNL 650W 80 Plus Bronze 120mm Fan Power Supply Almayi düşünüyorum. Kalitesi nasıldır veya aynı bütçede daha iyi öneriler var mı?
Rx 9060 xt
2x8 ddr4 ram
ryzen 5 7500

Kasa Yoksa Fazeon un Kasa psuları iyi hocam Fazeon un psularını ben çok beğeniyorum fiyatlarına göre mükemmel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hatta fiyatları o kadar iyiki kasa psu modeli psu su için bile 3000 ödenebilir Kasayıda satarsınız psu 1500 a falan gelmiş olur

Kasa Yoksa Fazeon un Kasa psuları iyi hocam Fazeon un psularını ben çok beğeniyorum fiyatlarına göre mükemmel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hatta fiyatları o kadar iyiki kasa psu modeli psu su için bile 3000 ödenebilir Kasayıda satarsınız psu 1500 a falan gelmiş olur
Fazeonun psular cok mu iyi? Neye göre dedin bunu hangi model o

Fazeonun psular cok mu iyi? Neye göre dedin bunu hangi model o
Usta bi tekrar okusana ya sen her yorumuma böyle atar yapıyorsun psu konusunda ne bu tavırlar allah için
Bari okuyup yorum yap

Nerde gördün çok iyi kesinlikle bunu al cümlesini

Usta bi tekrar okusana ya sen her yorumuma böyle atar yapıyorsun psu konusunda ne bu tavırlar allah için
Bari okuyup yorum yap

Nerde gördün çok iyi kesinlikle bunu al cümlesini
Evet yanlis yönlendirmelere katlanamıyorum Dostum öve öve bitiremezsin zaten bunu al yazmana gerek yok. Psu D-C tier arası, adamın sistemi amd 9060xt ki güzel bir model kaliteli bir psu lazım ondan sonra yorumlarda görüyoruz sistem reset attı, pc döndü, driver hatası verdi gibi nedense hep aldığım cevap %90 aynı frisby rampage gamepower bu gibi üreticilerin psulari olmuş oluyor. Ben sana fiyatına göre 2000w luk psu da bulurum 5 bin TL'ye ama içi ne kadar güvenilir.

MSI MAG A650BNL 650W 80 Plus Bronze 120mm Fan Power Supply Almayi düşünüyorum. Kalitesi nasıldır veya aynı bütçede daha iyi öneriler var mı?
Rx 9060 xt
2x8 ddr4 ram
ryzen 5 7500
Youtubeda bununla lgili sağlam kaynaklar var oradan tierlistlerden bakıp alabilirsin hocam ben A750GL kullanıyorum ama bütçene göre pahalı

Evet yanlis yönlendirmelere katlanamıyorum Dostum öve öve bitiremezsin zaten bunu al yazmana gerek yok. Psu D-C tier arası, adamın sistemi amd 9060xt ki güzel bir model kaliteli bir psu lazım ondan sonra yorumlarda görüyoruz sistem reset attı, pc döndü, driver hatası verdi gibi nedense hep aldığım cevap %90 aynı frisby rampage gamepower bu gibi üreticilerin psulari olmuş oluyor. Ben sana fiyatına göre 2000w luk psu da bulurum 5 bin TL'ye ama içi ne kadar güvenilir.
Bulsana istiyorum şuanda 5k ya 2000w gold bronz psu

Ayrıca kendin diyorsun C tier ortalama bir psu muş yani iyi de deil kötü de deil deilmi 1500 tl fiyat performans anlamına geliyor güvenilir marka Çok iyi de performans sağlamıyor kötüde sağlamıyor

Fazeon gayet de bildiğimiz marka Neden o kadar Oem paketlerde kullansınlar ki ayrıca madem yanacak o kadar kötü

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,509
Üyeler
198,577
Son üye
StonerR
Geri