kullanıyorum güzel ama alt tarafı biraz kirlendiginde şarj olmuyor kulaklıklar. Ve kutudan çıkartınca bi bakıyorsun biri %100 biri %15. Fiyatıda yanlış bilmiyorsam buds 4 pro ile başa baş gidiyordu en son.buds 3 pro nasil olur sizce?
kullanıyorum güzel ama alt tarafı biraz kirlendiginde şarj olmuyor kulaklıklar. Ve kutudan çıkartınca bi bakıyorsun biri %100 biri %15. Fiyatıda yanlış bilmiyorsam buds 4 pro ile başa baş gidiyordu en son.buds 3 pro nasil olur sizce?
Hangi model kral
Liberty 5 aktif kullanıyorum gerçekten muazzam tatmin eden bir kulaklık ses yüksekliği olsun detaylı EQ ayarı arayüzü olsun üzmez 2019 da kulak üstü Anker Life Q10 modelini 300 TL ye almıştım hala kullanıyorum ara ara aktif şekilde çalışıyor taş gibi marka ve kaliteli öneririm.Kulakuci
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
buds 3 pro nasil olur sizce?
Nothing Phone (3) kullanıcısıyım fakat nothingin kulaklıkları bozulabiliyor hocam bende headphone (1) var kulak üstü modeli KEF ile ortak yaptıkları gerçekten çok iyi performans olarak ama tws modellerinde arızalanabiliyormuş bilginiz olsun. Liberty 5 de kablosuz şarj özelliğine sahip.![]()
bu fiyata bu kulaklık rakipsiz. kablosuz şarjı bile var.
Liberty 5 aktif kullanıyorum gerçekten muazzam tatmin eden bir kulaklık ses yüksekliği olsun detaylı EQ ayarı arayüzü olsun üzmez 2019 da kulak üstü Anker Life Q10 modelini 300 TL ye almıştım hala kullanıyorum ara ara aktif şekilde çalışıyor taş gibi marka ve kaliteli öneririm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nothing Phone (3) kullanıcısıyım fakat nothingin kulaklıkları bozulabiliyor hocam bende headphone (1) var kulak üstü modeli KEF ile ortak yaptıkları gerçekten çok iyi performans olarak ama tws modellerinde arızalanabiliyormuş bilginiz olsun. Liberty 5 de kablosuz şarj özelliğine sahip.